Is jouw vlucht geannuleerd bij Antwerpen Deurne of moest de vlucht hier beginnen? Met een minimale vertraging van drie uur heb jij als luchtvaartpassagier recht op een compensatie. In totaal kan je maximaal € 600 terugclaimen van de luchtvaartmaatschappij. Annulering gehad op Antwerpen Deurne? Hier lees jij of je in aanmerking komt om te claimen voor vluchten geannuleerd op Antwerpen Deurne.

Heb jij een van de vluchten gehad die probleemvluchten zijn en die is geannuleerd op Antwerpen Deurne? Dit zijn je rechten

Als luchtvaartpassagier heb jij volgens de wet verschillende rechten. Één van deze rechten is een compensatie op het moment dat jij als luchtvaartpassagier een vertraging of annulering hebt opgelopen. Deze rechten staan in verschillende Verordeningen en de Europese Verordening voor vertragingen heet de Verordening 261/2004. Als jouw vlucht is geannuleerd vanaf Antwerpen Deurne en jij hebt een minimale vertraging opgelopen van drie uur, dan mag jij een claim indienen voor een compensatie. De afstand van de vlucht speelt een grote rol mee in wat voor bedrag je mag compenseren. Voor verre vluchten kan je dan ook een compensatie ontvangen van maximaal € 600. Toch is er een uitzondering op deze regel zoals de buitengewone omstandigheden. Als hierdoor de vlucht is gecanceld op de luchthaven Antwerpen Deurne, kan je helaas geen compensatie ontvangen. 

Annulering van probleemvluchten in Europa. Dit is de compensatie als de reis start op Antwerpen Deurne

Is de probleemvlucht geannuleerd op de luchthaven Antwerpen Deurne? Dan mag jij een claim indienen op het moment dat er sprake is van een vertraging die minimaal drie uur duurt. Wel zijn er verschillende vliegafstanden die ervoor zorgen dat jij een ander soort compensatie kan krijgen. De maximale compensatie die je kan ontvangen is €600. De vluchten binnen Europa hebben verschillende compensatie. Dit zijn de compensaties die worden aangeboden voor vluchten binnen Europa: 

  • € 250 compensatie bij een vertraagde vlucht tot 1500 km
  • € 400 compensatie bij een vertraagde vlucht van meer dan 1500 km  

Ook zijn er verschillende compensaties voor als jij vliegt buiten Europa en last hebt van een minimaal drie uur durende vertraging. 

Was je onderweg vanuit Europa met een probleemvlucht naar Antwerpen Deurne? Dit zijn de compensaties

Is de probleemvlucht gestart buiten Europa en was je onderweg naar Antwerpen Deurne, maar is die geannuleerd? Ook daarvoor mag jij een claim indienen. De claim kan ingediend worden omdat de vlucht onderweg is naar een Europese luchthaven. Is dit nu niet het geval? Je mag ook claim indienen als je vliegt met een Europese luchtvaartmaatschappij. Ook hier spelen de vliegafstanden een grote rol in wat voor soort compensatie jij kan ontvangen. De compensaties voor de vluchten buiten Europa zien er als volgt uit: 

  • € 250 compensatie bij een vertraagde vlucht tot 1500 km
  • € 400 compensatie bij een vertraagde vlucht tussen 1500 km en 3500 km 
  • € 600 compensatie bij een vertraagde vlucht van meer dan 3500 km 

Claim Rebels helpt bij jou claimen op geannuleerde probleemvluchten

Annulering gehad op Antwerpen Deurne? Bij een minimale vertraging van drie uur mag jij een claim indienen. Claim Rebels helpt jou hier graag mee. Wij komen op voor jouw rechten als luchtvaartpassagier. Heb jij twijfel om een claim in te dienen? Gewoon doen. Jij betaalt ons pas als een claim succesvol is verwerkt en wij jou de compensatie betalen. Wil je een claim indienen of heb je een vraag over het indienen van een claim? Neem contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag. Wil je meer lezen over vluchtvertragingen? Lees dan onze volgende pagina door.