Leuke bestemmingen voor Paasweekend 2021

Bestemmingen Paasweekend 2021

Het Paasweekend van 2021 staat bijna weer voor de deur. In dat weekend kan je er even lekker op uit samen met de familie of vrienden. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuke locatie? Dan heb jij het juiste artikel gevonden. Wij vertellen namelijk in dit artikel de leukste bestemmingen voor het Paasweekend 2021. Lees snel verder.

Delft, Zuid-Holland

Een van de eerste leukste bestemmingen voor het paasweekend 2021, is Delft. Delft is sinds 1246 een stad en had op dat moment slechts 400 inwoners. Tegenwoordig is Delft een van de studentensteden door de Universiteit TU Delft. Niet alleen studenten kiezen ervoor om leuke stad te bezoeken, maar ook genoeg andere mensen voelen zich aangetrokken tot de stad Delft. Dit komt onder andere door de bijzondere binnenstad waarbij je een knus gevoel krijgt. Ondanks dat de horeca is gesloten, kan je altijd nog een drankje of hapje afhalen bij een van de leuke horecatentjes. Daarnaast kan je voor een paar euro per persoon een leuke stadswandeling doen waar je ook nog veel leert over de geschiedenis van Delft.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Nijmegen, Gelderland

Een andere leuke bestemming voor het paasweekend 2021 is Nijmegen. Nijmegen bevindt zich in Gelderland. Nijmegen telt momenteel 177.321 inwoners en is daardoor de 10de grootste stad van Nederland. Ook in Nijmegen is een stadswandeling echt een aanrader. Vaak wordt er tijdens een stadswandeling ook getipt naar leuke en unieke zaakjes om een hapje of drankje af te halen. In Nijmegen zijn de riftkoekjes en het Nijmeegs brood typerend. Kies je ervoor om naar Nijmegen te gaan in het paasweekend? Dan zijn deze twee hapjes zeker een aanrader om te proberen. Ook steun je gelijk de horecaondernemer die momenteel te maken hebben met een uitdagende periode.

Vlieland, Friesland

Kan je momenteel niet op reis naar het buitenland, maar wil je toch een beetje eiland gevoel ervaren? Dan is Vlieland, wat zich bevindt in Friesland, zeker een aanrader. Vlieland is een van de waddeneilanden in Nederland, ook beter beter bekend als de TVTAS eilanden. Op Vlieland kan je heerlijk genieten van de natuur en de omgeving. Je kan ervoor kiezen om op Vlieland te wandelen op het strand maar er is ook genoeg groen waar je kan genieten. Ook hier zijn genoeg horecaondernemers beschikbaar die je kunnen voorzien van een lekker hapje of drankje. Heb je Vlieland als eens gezien? Dan kan je kiezen voor een van de andere TVTAS eilanden.

Scheveningen strand, Zuid-Holland

Onze laatste bestemming voor een leukste bestemmingen in het paasweekend van 2021 is het strand van Scheveningen. Scheveningen ligt in Den Haag en is makkelijk te bereiken met de auto of met het OV. Op de pier zijn verschillende soorten horecatentjes te vinden en kan je genieten van een lekker hapje of drankje. Het strand heeft ook nog een bijzondere pier waar je in de hoogte kan genieten van het strand. Wil je liever niet naar het strand? Dan is de binnenstad van Den Haag ook zeker een optie om een leuk dagje te beleven. Ook hier is een stadswandeling zeker een aanrader.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding. Wil je weten hoe het werkt om een claim in te dienen? Lees dan de volgende pagina door.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.