NIEUW! De Claim Tracker via Claim Rebels

Niets is vervelender dan niet op de hoogte te zijn van actuele zaken. Claim Rebels introduceert daarom de Claim Tracker via ons platform. Wij brengen jou op de hoogte zodra er sprake is van een vertraging of annulering op jouw vlucht? Wil je meer weten over de Live Claim Tracker van Claim Rebels? Lees het artikel dan verder.

Hoe werkt de Claim Tracker van Claim Rebels?

De Claim Tracker van Claim Rebels werkt heel simpel. In drie simpele stappen ben jij al onderdeel van het proces. De drie stappen bestaan uit: laat jouw vluchtgegevens achter, wij houden de vlucht in de gaten en jij krijgt van ons bericht. Jij laat jouw gegevens achter samen met een e-mailadres. Zo kunnen wij jou op de hoogte brengen als er sprake is van een vertraging of als er een vertraging heeft plaatsvindt. Dit houden wij dan ook voor jou in de gaten en als er daadwerkelijk een vertraging heeft plaatsgevonden, ontvang jij van ons een berichtje om een claim in te dienen. Zo makkelijk is het. Direct starten? Laat hier jouw vluchtgegevens achter. Wil je meer lezen over onze Claim Tracker? Dan kan via de volgende pagina.

Wat zijn de voordelen van de Claim Tracker?

De Claim Tracker van Claim Rebels zorgt ervoor dat wij het voor jou een stuk makkelijker maken. Door de Claim Tracker ontvang je een e-mail na de vertraging, weet je dus zeker dat je een claim kan indienen via ons platform. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken of je überhaupt wel een claim kan indienen. Met extra informatie die jij ons na de vertraging aanlevert, kunnen we de claim voor je gaan indienen. Zo ontvang jij als passagier waar je recht op hebt en staat het geld binnen de kortste keren op jouw rekening. Wil je weten wat je nodig hebt om een claim in te dienen? Lees dan ons volgende artikel door.

Is de Claim Tracker gratis?

Om de reizigers zo goed mogelijk te helpen, is de Claim Tracker voor iedereen toegankelijk. Daarvoor betaal jij geen kosten op het moment dat je gebruik maakt van de Claim Tracker. Wil jij uiteindelijk de claim wel indienen op ons platform? Dan betaal je ons een fee. Is de claim uiteindelijk niet succesvol? Dan betaal jij ons niets. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om een claim in te dienen via het platform. Ook op vertragingen uit het verleden tot twee jaar terug mag je een claim indienen via Claim Rebels. Weten wat je precies moet aanleveren om een claim te kunnen indienen? Lees het volgende artikel.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.