Op de hoogte van een actuele vluchtvertraging of -annulering via de Claim Tracker van Claim Rebels

Heb jij een vlucht geboekt voor de komende periode? Laat het ons weten.

U

Laat jouw vluchtgegevens achter

Wij houden de vlucht in de gaten

Jij krijgt van ons bericht

In drie simpele stappen op de hoogte van jouw vlucht via Claim Tracker

Deel je persoonlijke code met vrienden

Ontvang je persoonlijke code en deel deze met je vrienden, familie, collega’s, buren en sportmaatjes.

Je vrienden dienen een claim in

Jouw vrienden dienen met jouw persoonlijke code een claim in bij Claim Rebels. Zij kunnen tot €600,- ontvangen voor een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht.

Jij verdient geld

Is de claim van jouw Rebelse vriend succesvol, dan verdien jij €15,-.

Wat houdt het claimen via ons in?

Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake is van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Bij twijfel of jouw vlucht in aanmerking komt voor financiële compensatie, kan je altijd contact met ons opnemen. Indien je in aanmerking komt voor financiële compensatie, gaat Claim Rebels met jouw toestemming voor jou aan de slag. Wij handelen het af met de desbetreffende reisorganisatie en helpen jou te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt. Jij hoeft verder niets te doen. Op het moment dat de reisorganisatie overgaat tot uitbetaling, brengen wij een eerlijke vergoeding bij jou in rekening. Geen succes? Geen fee! Simpeler kunnen wij het niet maken.

Wanneer is er sprake van een actuele vluchtvertraging?

Een vertraging op het vliegveld is erg vervelend. Zeker als je op het punt staat om te genieten van een vakantie. Bij een actuele vluchtvertraging van minstens 180 minuten kan jij een claim indienen. Daarnaast moet de vlucht starten op een luchthaven of gevlogen worden met de luchtvaartmaatschappij die lid is van de EU. Als deze criteria kloppen, dan is er sprake van een actuele vertraging waar je op kunt claimen. Wel is er een uitzondering op de regel: buitengewone omstandigheden. In dit geval kan de luchtvaartmaatschappij zelf niets doen aan de vluchtvertraging waardoor het recht om te claimen komt te vervallen. Denk bijvoorbeeld aan een noodlanding, slecht weer, medisch probleem of een terroristische bedreiging..

Wil jij ook financiële compensatie voor een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht?

Wil jij ook een financieel compensatie voor het aanleveren van jouw Rebelse Vrienden? Stuur ons jouw gegevens ontvang een persoonlijke code die je met je vrienden kan delen. Als je vrienden ook een claim indienen voor hun vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht én ze een financiële compensatie ontvangen van de reisorganisatie, dan ontvang jij ook nog eens €15,- per succesvolle claim. Én wist je dat je onbeperkt je persoonlijke code kan delen? Nou dat is nog eens snel en makkelijk geld verdienen. Simpeler kunnen we het niet maken. Meld je nu aan voor Rebelse Vrienden.

Wil je via Claim Rebels een claim indienen?

Wil je meer weten over het indienen van een claim? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de financiële vergoedingen. Claim Rebels maakt jou bewust van de passagiersrechten, versimpelt het claimproces en zorgt dat jij financiële compensatie ontvangt. Voor zowel particuliere als zakelijke claims kan je makkelijk bij ons terecht. Vertel ons over jouw situatie en wij gaan direct voor jou aan de slag. Is de claim niet succesvol? Dan betaal jij ons niet. Zo brengen houden wij het claimproces eerlijk

    Het laatste nieuws rondom een actuele vertraging & de Claim Tracker

    Wij blijven graag op de hoogte van actualiteit en vinden het ook belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden. Wekelijks schrijven wij verschillende blogs om belangrijke onderwerpen uit te lichten. Ook op het gebied van de Claim Tracker proberen wij het laatste nieuws in kaart te brengen. In ons blog overzicht lees je verschillende soorten onderwerpen m.b.t. informatie en inspiratie op het gebied van reizen. Zo zorgen wij ervoor dat luchtvaartpassagiers alle belangrijke nieuwtjes blijven volgen binnen de luchtvaart. Wil je meer blogs lezen over de Claim Tracker? Hieronder hebben wij onze laatste informatie vermeld rondom onze Claim Tracker. Neem direct een kijkje op een van de verschillende blogs.