De verschillende regelingen omtrent een reis, waar moet ik opletten?

De verschillende regelingen omtrent een reis, waar moet ik opletten?

Wil jij binnenkort een reis boeken, maar zijn de regelingen erg onduidelijk? In deze blog bespreken wij alvast een aantal zaken waar jij rekening mee moet houden en bieden wij onze extra service aan. Hierdoor kan jij zorgeloos op reis en ultiem genieten van een vakantie. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog over de verschillende regelingen omtrent een reis en waar je op moet letten.

Op maat reisadvies van Claim Rebels

Aangezien elk land een eigen regeling heeft, is het reizen in deze periode erg lastig te overzien. Zeker wanneer er veel belemmeringen zijn opgelegd en je niet weet waar je moet starten met onderzoeken. Claim Rebels ziet dat het lastig is voor reizigers om zaken tot in details uit te zoeken. Hiervoor bieden wij het reisadvies van Claim Rebels aan. Tegen een betaling zoeken wij volledig uit welke zaken je moet regelen en waar je rekening mee moet houden. Deze informatie leveren we je overzichtelijk aan waardoor het makkelijk te raadplegen is tijdens je reis. Heb je interesse in ons reisadvies of heb je een vraag over het proces? Mail dan naar info@claimrebels.com

Verschillende regels per land? Erg verwarrend

Het reizen tegenwoordig is voor vele mensen een lastige opgave. Dit niet alleen omdat je vooraf verschillende handelingen moet doen, maar het ook niet altijd duidelijk is welke handelingen dit precies zijn. Dit komt omdat onder andere elk land zijn eigen regelinggeving heeft. Voorheen kon je enkel met een vliegticket en paspoort een reis maken, maar tegenwoordig komt daar een hoop bij kijken. Zo dien je bijvoorbeeld voor een aantal landen vooraf een extra PCR-test af te nemen en verschillende formulieren in te vullen. Maar het kan ook zo zijn dat er geen sprake is van extra handelingen. Om deze redenen is het momenteel voor reizigers erg verwarrend welke stappen zij moeten nemen.

Waar moet ik opletten voor vertrek?

Een groot deel van de handelingen vindt plaats voor vertrek. Het is daarom belangrijk dat je voor vertrek goed onderzoek doet naar de verschillende stappen. Doe dit ruim voor vertrek want sommige handelingen zijn tijdgebonden. Het kan zo zijn dat niet alle informatie duidelijk te vinden is, ga daarom altijd bij meerdere bronnen na of de informatie klopt. Zo weet je ruim van tevoren of er sprake is van een quarantaine, PCR-test, zelftest etc. Wel is het altijd zo dat je op Schiphol formulieren moet inleveren. Deze formulieren moeten vrijwel direct worden ingeleverd dus vul deze voor aankomst op de luchthaven in.

Waar moet ik opletten tijdens de reis?

Voor vertrek zijn de meeste zaken wel geregeld, maar het is wel belangrijk om te controleren of er tijdens de reis nog verschillende zaken geregeld moet worden. Zo kan het zijn dat je bij aankomst ook nog formulieren moet aanleveren of een bewijs moet laten zien. Onderzoek goed om welke zaken het gaat. Daarnaast is het goed om te onderzoeken welke maatregelen er zijn in het land van bestemming, In sommige gevallen is er enkel toelating voor mensen met een QR-code. Voor ongevaccineerden is de vakantie dan niet realistisch en kan je op zoek naar een bestemming met meer mogelijkheden. Tot slot kan het zo zijn dat je aan het eind van de vakantie een PCR-test moet afnemen. Er zijn dus een hoop zaken waar jij rekening mee moet houden tijdens de reis. Een voorbereid mens telt voor twee.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

 

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.