Ja, je kan op vakantie: Een familievakantie naar het buitenland!

familievakantie naar buitenland

In onze nieuwe blogserie willen wij graag reizigers bewust maken over het feit dat ze kunnen reizen naar het buitenland. In het artikel van vandaag bespreken we het volgende onderwerp: een familievakantie naar het buitenland. Wil jij genieten van een familievakantie in het buitenland? Lees dan het artikel om een leuke vakantie te boeken voor jou en jouw gezin.

Ja, je kan op vakantie samen met jouw familie

Bij een familievakantie komt vaak een hoop kijken. Niet alleen moet je een geschikte plek vinden om een leuke vakantie te houden, maar ook praktische zaken zoals genoeg activiteiten voor het hele gezin. Daarvoor is het ook belangrijk dat tijdens het boeken van een familievakantie wordt gekeken naar de mogelijkheden in een bepaalde omgeving. In tijden van Corona zijn er een hoop mogelijkheden beperkt en zeker op het gebied van culturele of ander soort activiteiten. Er kan daardoor een hoop tijd gaan zitten in het voorbereiden, maar toch is het ook in deze tijd mogelijk om een familievakantie te boeken naar het buitenland.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Wat voor soort familievakantie kan je momenteel boeken?

De maatregelen die getroffen zijn door het Coronavirus maken het niet erg makkelijk om snel een vakantie te kunnen boeken, zeker niet met een heel gezin. De beste mogelijkheid die je momenteel kunt boeken met een heel gezin is een vakantie op een (groot) resort. Op een resort zijn er vaak veel activiteiten aanwezig waardoor het hele gezin kan genieten van een heerlijke vakantie. Deze resorts zijn vaak volledig gespecialiseerd op familievakanties waardoor er dagelijks meerdere programma’s zijn opgesteld om het hele gezin te vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een kidsclub, verschillende spelletjes of een avondprogramma. Met een volledig programma in een resort, hoef je vaak als gezin niet eens van het park af waardoor de getroffen maatregelen op vakantie geen rol spelen.

Een familievakantie in Egypte

Een locatie waar Nederlandse reizigers momenteel toegelaten worden, is Egypte. Egypte is dan ook een van de landen waar een vakantie op een resort erg bekend om staat. Verschillende gebieden waar je uit kunt kiezen om te genieten van een vakantie zijn: Marsa Alam, Rode Zee, El Gouna, Hurghada en Taba. Deze gebieden bieden allemaal geweldige all inclusive vakanties op een heerlijk resort waar je kunt genieten met het hele gezin. Deze prachtige gebieden hebben ook mooie stranden waar je kunt genieten van de zee en het strand. Wil je toch nog genieten van de cultuur? Dan is het bezoeken piramides ook nog een leuk activiteit voor het hele gezin.

Een familievakantie in Griekenland

Wil je toch liever met het gezin in Europa blijven? Dan is een andere optie om te genieten van een familievakantie Griekenland. Ook in Griekenland kan je kiezen tussen verschillende gebieden om te genieten van een heerlijke familievakantie zoals: Kreta, Zakynthos, Rhodes, Corfu en Kos. Al deze heerlijke gebieden bieden leuke vakantie voor jou en het hele gezin. Ook hier kan je ervoor kiezen om alleen op het resort blijven, maar ook hier zijn er mooie stranden waar je kunt genieten van een heerlijke dag op het strand met het gezin. In Griekenland kan je ook vaak met het gezin leuke uitjes boeken zoals een rondreis over de eilanden of genieten van een boottripje. Lees hier meer over de top 5 leukste eilanden in Griekenland.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding. Weten hoe je een claim kunt indienen? Via de volgende pagina lees je meer hoe het claimen werkt

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.