Tweede fieldlab reis naar Gran Canaria, hoe ziet de reis eruit?

Fieldlab Reis Gran Canaria

Afgelopen week heeft de eerste Fieldlab reis naar Rhodos plaatsgevonden. Vanwege succes wordt er een nieuwe Fieldlab reis georganiseerd naar Gran Canaria. Wel zal er tijdens deze proefreis een verandering plaatsvinden. Wil je meer weten over de nieuwe fieldlab reis naar Gran Canaria en hoe de afgelopen fieldlab reis is verlopen? Lees dan snel ons artikel.

Waarvoor worden er fieldlab reizen georganiseerd?

In het afgelopen jaar zijn veel reizen en evenementen geannuleerd vanwege het Coronavirus. Deze twee branches zijn dan ook erg hard geraakt voor de crisis. Momenteel zijn veel evenementen ook nog niet mogelijk. Om te kijken in hoeverre beide branches weer kunnen opstarten, worden er fieldlabs georganiseerd. Vorige week heeft de eerste fieldlab voor het reizen plaatsgevonden. Ook waren er afgelopen maanden meerdere fieldlabs voor evenementen. Hierdoor hopen ondernemers en onderzoekers samen weer beide branches te laten opstarten. Mogelijk kunnen we door deze testen weer richting het oude normaal. Wil je op dit moment naar een evenement of meedoen aan een fieldlab reis? Dan is het meedoen aan een fieldlab een mooie kans voor jou.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Hoe is de eerste fieldlab reis naar Rhodos verlopen?

In onze vorige blog hadden we al gesproken over de fieldlab reis naar Rhodes. In de week van 12 april ging een groep reizigers op een achtdaagse vakantie naar een resort op het Griekse eiland. De voorwaarden van de vakantie waren erg simpel: je mocht niet van het resort af en je moest je meermaals laten testen op het Coronavirus. Voor de rest kon de groep reizigers genieten van de zon op het resort. Inmiddels zijn de groep reizigers alweer terug van de achtdaagse fieldlab reis en iedereen is negatief getest op het Coronavirus. Vanwege het succes, wordt er binnenkort een nieuwe fieldlab reis georganiseerd met meer vrijheid.

De nieuwe fieldlab naar Gran Canaria

Voor de fieldlab reis naar Rhodos hadden in totaal 25.000 mensen zich aangemeld, maar slechts 188 mochten daadwerkelijk mee op de proefvakantie. Er is dus veel interesse om op deze proefreizen te gaan. Was jij geïnteresseerd in de fieldlab naar Rhodes? Dan is de fieldlab reis naar Gran Canaria voor jou wellicht een nieuwe mogelijkheid. De fieldlab reis naar Gran Canaria vindt plaats van 1 t/m 8 mei en in totaal is er plek voor 180 mensen. Een verandering, tot in tegenstelling van de andere fieldlab reis, is dat je tijdens deze proefvakantie wel bewegingsruimte hebt. Zolang dat jij je houdt aan de opgestelde Coronamaatregelen, mag jij je vrijuit bewegen op het eiland.

Kan ik me aanmelden voor de tweede fieldlab reis naar Gran Canaria

De nieuwe fieldlab reis naar Gran Canaria is deze keer georganiseerd door Corendon en Tui. Momenteel kan je aanmelden via deze twee luchtvaartmaatschappijen om mee te kunnen met de nieuwe proefreis. Deze reis wordt gesteund door de overheid en het RIVM om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor vakanties in de toekomst. Sinds maandag 19 april kan jij je aanmelden voor de proefreis. Wel zijn er in de eerste twee uur al in totaal 45.000 inschrijvingen geweest. Word je niet uitgekozen maar wil je wel op vakantie deze zomer? Lees dan onze blog over ja, je kan wel op vakantie en kom meer te weten over het boeken van een eigen reis in de Coronatijd.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens je vlucht te maken met een vertraging, overboeking of een annulering, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels verloopt in drie eenvoudige stappen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de vluchtgegevens en jouw persoonlijke gegevens bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij handelen het af met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is afgehandeld, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Bij twijfel of je recht hebt op financiële compensatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding. Meer lezen over het indienen van een Corona-voucher? Dat kan via de volgende pagina.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.