HOE WERKT HET?

Wil jij een claim indienen maar weet je niet hoe het in zijn werking gaat? Claim Rebels maakt het claimproces voor gedupeerde reizigers makkelijk. Op deze pagina lees jij alles over hoe het werkt om een claim in te dienen via Claim Rebels. Wij houden met proces voor onze klanten graag inzichtelijk. Lees direct meer over hoe werkt het indienen van een claim via Claim Rebels.

Wil jij een claim indienen maar weet je niet hoe het in zijn werking gaat? Claim Rebels maakt het claimproces voor gedupeerde reizigers makkelijk. Op deze pagina lees jij alles over hoe het werkt om een claim in te dienen via Claim Rebels. Wij houden met proces voor onze klanten graag inzichtelijk. Lees direct meer over hoe werkt het indienen van een claim via Claim Rebels.

Een claim indienen bij Claim Rebels is simpel

Niets is vervelender dan het oplopen van een vertraging. Gelukkig kan je wel voor deze vertraging een compensatie ontvangen. Na een vertraging van 180 minuten mag jij een claim indienen. Ook moet de vlucht zijn gestart op een luchthaven of gevlogen zijn met een luchtvaartmaatschappij die lid is van de EU. Wij willen het claimproces zo simpel en efficiënt mogelijk maken. Het is namelijk al uitdagend genoeg als de vlucht niet gaat zoals het gepland is. Vaak krijg je een vragenlijst die nog langer duurt dan de stijging of landing van de vlucht. Maar niet via Claim Rebels, wij zorgen ervoor dat jij snel geholpen kan worden.

1. Vertel ons over jouw situatie

Vertel ons over jouw situatie door een aantal vragen te beantwoorden. Dit kan voor de corona-voucher of voor een reiscompensatie. Claim Rebels gaat na of je je geld terug kunt krijgen in plaats van je corona-voucher. Tevens kunnen we ook nagaan of je recht hebt op compensatie van je vertraagde of geannuleerde reis.

2. Claim Rebels gaat voor jou aan de slag

Indien je recht hebt op geld terug van je corona-voucher of in aanmerking komt voor compensatie, gaat Claim Rebels met jouw toestemming voor jou aan de slag. Wij handelen het af met de desbetreffende reisorganisatie en helpen jou te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt. Jij hoeft verder niets te doen.

2. Claim Rebels gaat voor jou aan de slag

Indien je recht hebt op geld terug van je corona-voucher of in aanmerking komt voor compensatie, gaat Claim Rebels met jouw toestemming voor jou aan de slag. Wij handelen het af met de desbetreffende reisorganisatie en helpen jou te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt. Jij hoeft verder niets te doen.

3. Ontvang je geld

Op het moment dat de reisorganisatie overgaat tot uitbetaling, brengen wij een eerlijke vergoeding bij jou in rekening. Geen succes? Geen fee! Simpeler kunnen wij het niet maken.

Voor welke situaties kan ik een claim indienen?

Er zijn verschillende situaties waarbij jij als luchtvaartpassagier een claim kunt indienen. De eerste situatie is tijdens een vertraging, annulering of overboeking die langer duurt dan 180 minuten. In dat geval heb jij recht op een financiële compensatie en mag jij een claim indienen. De andere situatie is een claim indienen op een Corona-voucher. Wil jij liever je geld terug in plaats van het boeken van een nieuwe vlucht? Dan kan jij ook via ons platform een claim indienen. In beide gevallen gaan wij hard aan de slag om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt. Maar hoe werkt eigenlijk het indienen van een claim?

Hoe werkt het indienen van een claim: Vertel ons over jouw situatie

Voordat wij voor jou het claimproces kunnen starten, is er wel informatie nodig om te beginnen. Je mag voor zowel een vluchtvertraging als een Corona-voucher een claim indienen. Jij vertelt ons over jouw situatie door een aantal vragen te beantwoorden. Zo zien wij duidelijk de hele situatie en kunnen wij makkelijk jouw situatie voorleggen bij de luchtvaartmaatschappij waarbij de vertraging is opgelopen. Wil jij liever geld terug in plaats van een Corona-voucher ontvangen? Of wil je een compensatie voor de vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Na het vertellen van jouw situatie, kunnen wij voor jou direct en snel aan de slag.

Hoe werkt het indienen van een claim: Claim Rebels gaat voor jou aan de slag

Na het vertellen van jouw situatie en indien je recht hebt op het geld van de Corona-voucher of compensatie, gaan wij met jouw toestemming aan de slag. Wij regelen alles met de desbetreffende reisorganisatie en zorgen ervoor dat jij krijgt waarop je recht hebt. Vanaf dit punt hoef jij niets meer te doen. In de tussentijd, terwijl jij wacht, houden we jou op de hoogte over de status van de claim. Zo houden wij je betrokken bij het claimproces. In totaal zijn er drie financiële compensaties die je kunt ontvangen. De compensaties bestaan uit:

• € 250 compensatie bij een vertraagde vlucht tot 1500 km
• € 400 compensatie bij een vertraagde vlucht tussen 1500 km en 3500 km
• € 600 compensatie bij een vertraagde vlucht van meer dan 3500 km

Ontvang je geld na het indienen van de claim

Op het moment dat de reisorganisatie overgaat tot uitbetaling. Dit kan zijn het geld van de Corona-voucher of de € 250, € 400 of € 600 financiële compensatie waar je recht op hebt. Wij brengen een eerlijke vergoeding bij jou in rekening. Zo kunnen wij blijven opkomen voor de luchtvaartpassagiers. Is de claim niet succesvol? Dan brengen wij geen kosten in rekening. Simpeler en eerlijker kunnen wij het niet maken. Wil je meerdere claims indienen? Dat kan je ook makkelijk doen via ons platform. Heb je vragen over het claimproces? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag.

Vlucht vertraagd of geannuleerd?

Je kunt tot €600,- per persoon terugkrijgen voor jouw vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht.

U

Persoonlijk compensatie check

Vul je reisdata in en wij checken persoonlijk jouw compensatie.

Afhandeling

Wij handelen alles voor je af met de reisorganisatie.

Geen succes? Geen fee!

Je betaalt ons pas wanneer wij succesvol zijn met jouw claim.

Claim Rebels dient voor jou snel een claim in

Wilt je meer weten over het indienen van het claim? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de vergoedingen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wie is Claim Rebels eigenlijk? Claim Rebels komt op voor de rechten van de luchtvaartpassagiers. Ook voor zakelijke claimen kan je makkelijk bij ons terecht. Vertel ons over de situatie en wij gaan direct voor jou aan de slag. Wij komen op voor zowel de particuliere luchtvaartpassagiers als de zakelijke. Wil je direct een claim indienen voor een particuliere vertraging? Dien hier je claim in.

Het laatste nieuws rondom het indienen van een claim

Wij blijven graag op de hoogte van actualiteit en vinden het ook belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden. Wekelijks schrijven wij verschillende blogs om belangrijke onderwerpen uit te lichten. Ook op het gebied van het indienen van een claim proberen wij het laatste nieuws in kaart te brengen. In ons blog overzicht lees je verschillende soorten onderwerpen m.b.t. informatie en inspiratie. Zo zorgen wij ervoor dat de luchtvaartpassagiers alle belangrijke nieuwtjes blijven volgen binnen de luchtvaart. Wil je meer blogs lezen over het indienen van een claim? Hieronder hebben wij onze laatste informatie vermeld rondom het indienen van een claim. Neem direct een kijkje op een van de verschillende blogs.

Wat heb ik nodig om een claim in te dienen?
Wanneer mag ik een claim indienen?
Hoe dien je simpel en snel je een claim in
Wat kost het?
FAQ