Hoe kan ik een zakelijke claim indienen?

hoe zakelijk claim indienen

Ben jij een ZZP’er of vlieg jij vaak vanuit een coöperatie voor een zakelijke afspraak in het buitenland? Via Claim Rebels kan jij ook een zakelijke claim indienen. In dit artikel leggen wij kort uit welke mogelijkheden er precies zijn als ZZP’er en coöperatie. Lees het artikel verder voor meer informatie. Direct geïnteresseerd voor een samenwerking? Neem dan hier contact op.

Wanneer heb je recht om een claim in te dienen

Een vertraging is nooit prettig, zeker niet als je een belangrijke werkafspraak hebt staan in het buitenland. Om een claim te kunnen indienen zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. De vlucht moet minimaal drie uur zijn vertraagd om een claim te kunnen indienen. Voor particuliere reizigers is het belangrijk om de tijd goed in de gaten te houden. Een ander belangrijk onderdeel is dat de vlucht moet starten of eindigen op een luchthaven die lid is van de EU. Is er geen sprake van een actuele vertraging, maar heb je deze wel gehad in het verleden? Dan heeft de vertraging minimaal twee jaar in het verleden plaatsgevonden. Voor zakelijke reizigers zit dit proces net iets anders in elkaar.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Een zakelijke claim indienen als ZZP’er

Wij willen het zo makkelijk mogelijk maken voor onze zakelijke partners. Daarvoor hoef jij zelf niet uit te zoeken of er sprake is van een vertraging, maar daar gaan wij mee aan de slag. Als ZZP’er maak je wellicht geen gebruik van een boekingssysteem. Als dit wel het geval is kan je die aan ons overhandigen. Het is ook mogelijk om een lijst met alle vluchtgegevens aan te leveren. Wij gaan aan de slag en zoeken voor jou uit op welke vluchten jij een compensatie kan ontvangen en zetten deze claim direct door. Heb je interesse in een samenwerking of wil je eerst kennis met ons maken? Neem als ZZP’er dan via deze link contact op.

Een zakelijke claim indienen als coöperatie

Ben je een kleine of grote coöperatie? Claim Rebels staat voor elk bedrijf klaar die op zoek is naar een partner. Er zijn verschillende mogelijkheden om te kunnen samenwerken. Zo kan je ons inschakelen om vertragingen uit te zoeken wanneer er sprake van is. Maar ook kan je ervoor kiezen om maandelijks vluchtengegevens aan te leveren zodat wij deze kunnen controleren op een claim. Als je een boekingssysteem hebt kan je deze aan ons aanleveren, het overhandigen van vluchtgegevens is ook een optie. Neem contact met ons op om kennis te maken, de mogelijkheden te bespreken en eventueel partners te worden.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.