Ja, je kan op vakantie: Stedentrip binnen Europa!

Stedentrip naar Europa

In onze nieuwe blogserie willen wij graag reizigers bewust maken over het feit dat ze kunnen reizen naar het buitenland. In het artikel van vandaag bespreken we het volgende onderwerp: stedentrip binnen Europa. Wil jij genieten van een stedentrip binnen Europa? Lees dan het artikel om een inspiratie op te doen voor een leuke stedentrip binnen de grenzen van Europa.

Stedentrip binnen Europa naar Praag, Tsjechië

Binnen Europa hebben we vele prachtige steden waar je uit kunt kiezen om te genieten van een prachtige stedentrip. Onze eerste aanrader is een stedentrip naar Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Het typerende van Praag is het historische centrum en is zelfs toegevoegd aan UNESCO. In dit centrum valt een hoop te zien en te beleven. Wil je meer leren over de geschiedenis van Praag? Dan kan je het beste een tour boeken met een gids. Als je met je vrienden of geliefde een drankje wilt doen, kan je ervoor kiezen om de Ice Pub te bezoeken voor een unieke ervaring. Natuurlijk kan je als toerist de Old Town Bridge Tower niet overslaan. Vanaf de brug heb je 360 graden zicht op de prachtige stad van Praag.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Stedentrip binnen Europa naar Porto, Portugal

Van Midden-Europa gaan we naar een unieke stad in het zuiden van Europa namelijk Porto. Porto is een stad in Portugal en zeker als je Lissabon al hebt gezien is Porto een aanrader om te bezoeken. In Porto is het onmogelijk om te vertrekken zonder de port te hebben geprobeerd. Er zijn verschillende soorten porthuizen te bezoeken in Porto en daarom typerend voor de stad. Hou jij van een avontuur? Dan kan je voor slechts zes euro een ritje maken met de kabelbaan. Ook zijn er genoeg leuke horecagelegenheden waar je kunt genieten van een heerlijke borrel met bijpassende hapjes. Porto is net zoals Praag vol met unieke cultuur en je kan er dan ook voor kiezen om de Torree De Clerigos te beklimmen.

Stedentrip binnen Europa naar Sevilla, Spanje

Een andere bijzondere stad in Zuid-Europa is Sevilla. Sevilla is een prachtige stad die zich bevindt in Spanje. Een bezoekje aan het bekende plein, Plaza de España, mag tijdens de stedentrip niet ontbreken. Het plein Plaza de España typeert Sevilla en heeft prachtige architectuur die je moet bezoeken. Als je graag nog meer architectuur wilt bezoeken, kan je de Real Alcázar of Metropol Parasol ook bezoeken. Sevilla heeft genoeg horecagelegenheden waar je kan genieten van het heerlijke Spaanse eten. De verschillende dakterrassen in Sevilla maken een bezoek aan een restaurant nog unieker. Vind je het leuk om sportief activiteit uit te voeren? Dan kan je een fiets huren of wellicht een fietstour boeken om deze prachtige stad te verkennen.

Op reis naar Oslo, Noorwegen

Van de steden in Zuid-Europa gaan we naar een Noord-Europa. De stad Oslo in Noorwegen is ook zeker een aanrader. Oslo is een klassieke stad waar veel kunst te vinden is. Het Nors Folkemuseum staat hier bekend om. In het museum loop je in de open lucht en kan je in totaal 155 unieke Noorse gebouwen bezichtigen. Ook kan je in het Vigeland park maar liefst 212 granieten en bronzen beelden bezichtigen met ieder een eigen expressie. Ben je een liefhebber van klassieke muziek? Dan mag een bezoekje aan het Opera van Noorwegen absoluut niet ontbreken. De kunst en cultuur van de stad is ook terugzien in de horecagelegenheden, wat een bezoek aan Oslo nog unieker maakt.

Op reis naar Sochi, Rusland

stedentrip naar europa

Tot slot lichten wij een stad uit in het westen van Europa. De unieke stad Sochi ligt in Rusland. De stad lijkt enorm op een mediterraanse stad waardoor het een bezoek zeker waard is. Je zou om te beginnen een tour kunnen boeken om de historie en de cultuur van de stad beter te leren kennen. Zo kan je een privétour boeken om de stad te ontdekken, maar ook om een bezoek aan de theeplantage van Sochi te brengen. Wil je genieten met het gezin? Dan zijn er verschillende themaparken die je een bezoekje kunt geven. Zo zijn er bijvoorbeeld waterparken en attractieparken waar je een leuke dag met het gezin kunt beleven.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens je vlucht te maken met een vertraging, overboeking of een annulering, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels verloopt in drie eenvoudige stappen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de vluchtgegevens en jouw persoonlijke gegevens bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij handelen het af met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is afgehandeld, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Bij twijfel of je recht hebt op financiële compensatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding. Weten hoe je een claim kunt indienen? Via de volgende pagina lees je meer hoe het claimen werkt

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.