Ja, je kan op vakantie! Tot rust komen in het buitenland

Tot rust komen in het buiteland

In onze nieuwe blogserie willen wij graag reizigers bewust maken over het feit dat ze kunnen reizen naar het buitenland. In het artikel van vandaag bespreken we het volgende onderwerp: tot rust komen in het buitenland. Heb jij een drukke periode achter de rug of ben je gewoon toe aan een vakantie? Lees dan het artikel over tot rust komen in het buitenland.

Het reisadvies blijft onveranderd

In ons vorige artikel over het werken in het buitenland, is er besproken dat er een negatief reisadvies is tot en met 15 april 2021. Inmiddels is dit advies weer verlengd en raadt de overheid het aan om niet te gaan reizen tot en met mei 2021. In de luchtvaartbranche is er op deze manier geen vooruitzicht als het reisadvies maar onveranderd blijft. Wij vinden het belangrijk om reizigers te informeren dat reizen wel mogelijk is, ongeacht of het reisadvies negatief is. Niet alleen jij hebt een onvergetelijke tijd in het buitenland, je zorgt er ook voor dat de luchtvaartbranche overeind blijft staan. Weet in ieder geval dat jij gewoon een reis kan boeken naar het buitenland.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Tot rust komen in het buitenland

Naast dat er geen vooruitzicht is in de luchtvaartbranche, is er ook geen vooruitzicht in de maatregelen die zijn opgesteld vanuit de overheid. Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat de eerste maatregelen zijn getroffen en momenteel ziet het ernaar uit dat er weinig zal veranderen. Het is dan ook begrijpelijk dat je een hoop stress ervaart en dat je eraan toe bent om er even tussenuit te gaan. Een goede manier om tot rust te komen, is dan ook in het buitenland. Op vakantie kan je namelijk even ontsnappen aan de werkelijkheid en genieten van rust. Kies je ervoor om naar een warm land te gaan? Dan hoef jij je waarschijnlijk alleen zorgen te maken dat jij je goed insmeert met zonnebrand om niet te verbranden.

Welke reis kan ik boeken om tot rust te komen in het buitenland

Ben je ervan overtuigd om de rust op te zoeken in het buitenland? Dan hebben wij voor jou verschillende opties. Momenteel zijn er aardig wat landen die een lockdown hebben ingesteld, maar binnen Europa kan je vrij reizen. Een gebied waar je echt kan genieten van de rust is Griekenland. Er zijn verschillende eilanden waar je uit kan kiezen om lekker naartoe te reizen en kan genieten van de stranden. Een andere locatie waar je heerlijk naartoe kunt reizen is Portugal. Je kan kiezen om te reizen naar de stranden of voor een leuke stedentrip. Je kan ook genieten van een heerlijke reis in Azië als je echt toe bent aan rust.

Waar moet je op letten tijdens het boeken van de reis

Heb je een reis geboekt of ben je plan binnenkort een reis te boeken naar een van deze gebieden om te rusten? Dan zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Voor vertrek moet je negatieve PCR-test kunnen aantonen. Op het vliegveld moet je verplicht een mondkapje dragen en voldoende afstand houden van andere reizigers. Ga je buiten Europa reizen? Dan zijn er vaak ook andere zaken waar je rekening mee moet houden en die je moet regelen. Lees je ook goed in over de maatregelen in het gebied waar je gaat reizen om misverstanden te voorkomen. Heb je alle zaken geregeld die nodig waren? Dan wensen wij je in ieder geval al een fijne vlucht toe en hopelijk kom je goed tot rust.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.