Top 5 leukste hotspots in Nederland

Top 5 hotspots in Nederland

Niet alleen de terrasjes zijn weer open, ook de grenzen gaan langzamerhand weer open. Een veelgehoorde vraag is dan ook wat gaan we deze zomer doen? Het vliegtuig pakken naar een zonnige bestemming of wordt het heerlijk genieten in eigen land op terrasjes en strandtenten? Wij hebben alvast de leukste hotspots in Nederland voor jou op een rijtje gezet.

5. Peukie Beachclub

https://www.instagram.com/p/CA3KrPBBIqm/

Peukie Beachclub is “the place to beach” waar je altijd op terug kan komen met een heerlijke zen uitstraling en prachtig uitzicht. Nu 42 jaar later, staat Peukie beachclub nog steeds elk jaar op dezelfde plek, met uitzicht op de pier en schuin tegenover het Kurhaus. 

4. Barça Amsterdam

https://www.instagram.com/p/B9oebijljHH/?utm_source=ig_web_copy_link

Bij Tapas Restaurant Barça zul je je direct thuis voelen. Je kan hier optimaal genieten van de heerlijke tapas, mediterrane gerechten, sangria en Gin Tonic’s die op de kaart staan. In de zomer geniet je tot laat van de zon op het Mediterrane terras, dat één en al Barcelona uitademt. Het interieur van Barça is Spaans, Bourgondisch, stijlvol en hip.

3. Strandrestaurant Werelds

https://www.instagram.com/p/CANUR3YAw_y/

Strandrestaurant Werelds is een plek waar je geniet van de ongedwongen sfeer, natuurlijke ambiance en fantastisch eten. Gevestigd aan de Noordzijde van de boulevard onderscheid zij zich door haar natuurlijke kleurtinten, eten en internationale allure. De relaxte sfeer en vernieuwend aanbod laat je deze zomer zorgeloos genieten. 

2. DoDo Café Rotterdam

https://www.instagram.com/p/CAz-obgJRN4/?utm_source=ig_web_copy_link

Café/Restaurant DoDo. Springlevend en energiek. Verrassend en speciaal. Onderscheidend en zeldzaam. De wonderbaarlijke vogel is Alive & Kicking en te vinden in hartje Rotterdam. Met fantastische ruimtes, onverwachte cocktails, een eigenzinnig, werelds menu én een groot terras weet DoDo Café je als geen ander te prikkelen, te inspireren en te verwonderen. Kom langs en sla je vleugels uit!

1. Republiek Bloemendaal

https://www.instagram.com/p/CAmy8zOlnXW/?utm_source=ig_web_copy_link

In één woord: adembenemend mooi! De perfecte plek om te ontspannen na een lange strandwandeling, of te genieten van een heerlijke dag in de zon. In de vernieuwde interieur en op het menu staan natuurlijke elementen centraal. Met liefde en aandacht geselecteerd en geserveerd. Voor ieder moment van de dag, 365 dagen per jaar. Republiek Bloemendaal is het hele jaar geopend van 09:00 tot 24:00 uur.

Natuurlijk zijn er veel meer leuke hotspots waar je deze zomer heen kan. Houd onze blogs in de gaten voor nog meer leuke tips en tops. Wat is jouw favoriete hotspot in eigen land? Laat het ons weten via onze social media. 

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.