Ga jij deze zomer op mini roadtrip in Europa? Dan moet je dit artikel zeker lezen

Mini roadtrip Europa

We hebben de afgelopen dagen alvast een voorproefje gehad van het lekkere zomerweer. Wellicht een goed moment om de plannen voor deze zomer te bespreken. Wil jij liever niet vliegen maar wil je wel op reis? Dan is een mini roadtrip door Europa zeker een goed alternatief. In dit artikel lees je meer over een mini roadtrip door Europa. Start gelijk met het lezen van het artikel.

Het plannen van een mini roadtrip in Europa

In theorie zou je voor een roadtrip zo kunnen instappen en kunnen wegrijden naar een prachtige locatie. Toch is het belangrijk om eerst een aantal dingen uit te zoeken. Start met het uitkiezen van een locatie of locaties waar je naartoe wilt rijden. In Nederland hebben wij goede wegen, maar dit geldt niet voor elk land, Het is daarom handig om vooraf een goede route uit te stippelen. Zo weet je ook gelijk hoeveel benzinekosten je ongeveer kwijt zal zijn aan de reis. Het is ook verstandig om vooraf al overnachtingen te boeken zodat je zeker weet dat je een prettige plek vindt om te slapen. Wil je op mini roadtrip, maar heb je geen inspiratie? Dan hebben wij voor jou een aantal locaties opgezocht.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Mini roadtrip door Zuid-Frankrijk in Europa

Een goede locatie om te starten met de mini roadtrip in Europa is in Zuid-Frankrijk. De locatie die we aanraden is Nice. Nice is een prachtige locatie gelegen aan Côte d’Azur waar je mooie stranden vindt met een diepblauwe zee. Nice is een stad vol kunst en cultuur. Besluit je een roadtrip te plannen naar Nice? Dan moet je zeker een bezoekje nemen aan het Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain. Normaal gezien zijn er in Nice ook een hoop leuke feestjes en festivals, maar die zal je helaas deze zomer niet vinden. Toch is Nice het waard om te bezoeken door de prachtige locatie met een hoop cultuur.

Een roadtrip naar Zuid-Spanje

Wil je een langere roadtrip plannen? Dan kan je ervoor kiezen om naar Zuid-Spanje te rijden. Een mooie locatie die wij hebben uitgekozen is Conil de la Frontera wat zich bevindt in Cadiz. Conil de la Frontera ligt aan de westerse kant en daarvoor geniet je van een prachtig klimaat als je besluit om hier naartoe te reizen. Conil de la Frontera was vroeger een vissersdorpje en dit is nog steeds terug te zien in de architectuur van de stad. De stranden hebben ook prachtige baaien en daarom ook een aanrader om te genieten op de stranden. In het dorp zijn visgerechten een must om te proberen tijdens het avondmaal.

Een roadtrip naar Zuid-Italië

De laatste aanrader die wij hebben voor een mini roadtrip is naar Zuid-Italië. Eerder hebben wij al geschreven over de top 5 locaties in Zuid-Italië. In deze blog hebben we nog een extra locatie gevonden om te bezoeken. Apulië is een unieke streek waar je verschillende steden kunt bezoeken zoals: Ostuni, Bari & Lecce. Iedere locatie heeft zijn eigen charme waardoor een rondreis door dit gebied erg leuk is om mee te maken. Het eten in Italië is zoals gewoonlijk erg heerlijk en de unieke steden met stranden geven een fantastisch vakantiegevoel. Deze locatie is zeker een aanrader als je wilt genieten van verschillende steden tijdens de roadtrip.

Wat moet je allemaal regelen voor een roadtrip

Ben je ervan overtuigd om deze zomer te gaan roadtrippen door Europa? Dan hebben wij voor jou een paar tips die kunnen helpen tijdens het plannen. Allereerst is het goed om na te gaan of jouw auto in staat is om lange afstanden te rijden. Niets is namelijk vervelender dan autopech hebben op jouw vakantie. Ook is het goed om alle wegen alvast uit te stippelen zodat je precies weet waar je naartoe moet rijden. Boek ook gelijk de overnachtingen gelijk zodat je zeker weet dat je een goede plek hebt om te slapen. Vergeet ook niet een reisverzekering af te sluiten voor het moment dat er iets mis kan gaan. Heb je al deze zaken geregeld? Dan wensen wij je veel plezier op de roadtrip in Europa.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.