Claim Rebels en haar missie

Claim Rebels en haar missie

In deze bijzondere tijden, waar Covid-19 invloed heeft op een ieder, zul je je misschien afvragen waarom Claim Rebels opkomt voor de rechten van de consument. We begrijpen allemaal dat het voor bedrijven een uitdagende tijd is. Wie wij niet mogen vergeten zijn de  consumenten die afgelopen jaren deze bedrijven draaiende hebben gehouden. Ook consumenten hebben, net als de bedrijven, te maken met de gevolgen van Covid-19. Wat ons opvalt is dat we veel vragen krijgen over ontvangen vouchers of vluchten die nog moeten plaatsvinden. Hieruit maken wij op dat consumenten zich niet altijd bewust zijn van de rechten die ze ook in deze bijzondere omstandigheden hebben.

Onze why

Wij leven in een samenleving waarin consumenten naast plichten ook rechten hebben, die ons beschermen in tijden van nood. Claim Rebels vindt het een must om de consument zo goed mogelijk te informeren over hun rechten, met name op het gebied van passagiersrechten. Een vertraagde vlucht en uren later aankomen op je eindbestemming of een geannuleerde vlucht door Covid-19? Jouw rechten blijven jouw rechten. 

Waar wij sterk in geloven is keuzevrijheid. Hoe beter de consument geïnformeerd is, hoe beter de consument in staat is om voor zichzelf een goede keuze te maken. Of de keus nou is om een corona-voucher op een later moment wél te gebruiken, om zélf aan de slag te gaan met het indienen van een claim of om zélf ervoor te kiezen om er helemaal niets mee te doen. De keuze is aan de consument.

 

Waar staan wij voor

Claim Rebels staat voor rechtvaardigheid, transparantie en efficiëntie. Wij komen op voor de consument door te informeren over de rechten en juridische hulp te bieden. 
Heb je vragen over de corona-voucher of wil je liever je geld terug dan een corona-voucher? Op www.claimrebels.com lees je alles over jouw rechten en welke stappen je kan ondernemen.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.