Verdien nu €15,- per succesvolle claim met Rebelse Vrienden

Deel je persoonlijke code en verdien

€15,- per succesvolle claim. 

U

Deel je persoonlijke code met je vrienden

Je vrienden dienen een claim in

Is de claim succesvol, dan verdien jij €15,-.

AANMELDEN IN 3 SIMPELE STAPPEN

Deel je persoonlijke code met vrienden

Ontvang je persoonlijke code en deel deze met je vrienden, familie, collega’s, buren en sportmaatjes.

Je vrienden dienen een claim in

Jouw vrienden dienen met jouw persoonlijke code een claim in bij Claim Rebels. Zij kunnen tot €600,- ontvangen voor een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht.

Jij verdient geld

Is de claim van jouw Rebelse vriend succesvol, dan verdien jij €15,-.

Wil jij ook financiële compensatie voor een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht?

Wil jij ook tot €600,- ontvangen voor je vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Dien dan zelf ook een claim in bij Claim Rebels en ontvang een persoonlijke code die je met je vrienden kan delen. Als je vrienden ook een claim indienen voor hun vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht én ze een financiële compensatie ontvangen van de reisorganisatie, dan ontvang jij ook nog eens €15,- per succesvolle claim. Én wist je dat je onbeperkt je persoonlijke code kan delen? Nou dat is nog eens snel en makkelijk geld verdienen. Simpeler kunnen we het niet maken. Meld je nu aan voor Rebelse Vrienden.

Actievoorwaarden

Je bent er helemaal klaar voor om Rebelse Vrienden in te zetten en wat extra te verdienen. Lees de voorwaarden goed door zodat je meteen kan beginnen.

 

  • Je ontvangt een persoonlijke code per email.
  • Deel de persoonlijke code met vrienden, familie, collega’s, buren en sportmaatjes. Je mag je persoonlijke code uiteraard ook delen via jouw Social Media kanalen of website.
  • Alleen claims die zijn ingediend via jouw unieke persoonlijke code kunnen deelnemen aan deze actie.
  • Claims van een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht kan tot twee jaar terug ingediend worden.
  • Alleen de hoofdboeker (18 jaar of ouder) kan een claim indienen voor een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht. Dat houdt in dat de boeking van de pakketreis of vliegticket op naam staat van de persoon die de claim indient. Als de hoofdboeker jonger is dan 18 jaar, dan hebben we een volmacht nodig van je ouders en/of verzorgers. 
  • Je ontvangt €15,- op je bankrekening voor elke succesvolle claim bij een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht. Een claim is succesvol als een claim is ingediend voor een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht én de reisorganisatie het desbetreffende geldbedrag heeft uitgekeerd aan Claim Rebels.
  • Claim Rebels behoudt zich het recht om de actievoorwaarden aan te vullen, te wijzigen en stop te zetten zonder nadere aankondiging.