Ja, je kan op vakantie: Rondreis door Zuid-Amerika!

Rondreis Zuid-Amerika

In onze nieuwe blogserie willen wij graag reizigers bewust maken over het feit dat ze kunnen reizen naar het buitenland. In het artikel van vandaag bespreken we het volgende onderwerp: rondreis door Zuid-Amerika. Wil jij genieten van een rondreis door Zuid-Amerika? Lees dan het artikel om meer te weten over de situatie in Zuid-Amerika en het houden van een rondreis.

Kan ik reizen door Zuid-Amerika?

De situatie in Zuid-Amerika is momenteel niet perfect. In Zuid-Amerika zijn veel Coronagevallen en daardoor is het ook niet mogelijk om te reizen naar dit gebied. Ook is er een vliegverbod ingesteld om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Zuid-Amerika is wel een prachtig gebied om ooit een reis te maken dus in de toekomst is het een goede mogelijkheid. Wel kan je nu al een reis plannen en kijken welke gebieden je wilt bezoeken zodra een rondreis weer mogelijk is. Wil je nu toch een rondreis maken? Dan is een rondreis door Azië wellicht een goed alternatief.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Een rondreis door Zuid-Amerika

Momenteel zijn er wel andere landen waar jij welkom bent als Nederlandse reiziger, maar de landen in Zuid-Amerika zijn momenteel geen optie. Toch raden wij aan om ooit een rondreis door Zuid-Amerika te maken en verschillende landen te gaan bezoeken. Zuid-Amerika is een bijzonder continent waar verschillende culturen kunt ervaren. Door het tropische klimaat, is het vaak warm in Zuid-Amerika. Toch kan het ook, door het klimaat, voorkomen dat het flink regent en is het dus belangrijk dat jij je daar op voorbereidt.

Wat moet je regelen voor een rondreis in Zuid-Amerika?

Als jij besluit te gaan reizen door Zuid-Amerika, is het belangrijk dat jij je goed voorbereidt op de reis. Momenteel moet jij voor elk land waar je naartoe wilt reizen, een negatieve PCR-test afnemen. Jij moet 72 uur voor vertrek negatief zijn getest op het virus. Wil je minder dan 90 dagen gaan reizen? Dan hoef je geen visum aan te vragen. Als je wel langer wilt reizen dan 90 dagen moet jij dit visum wel aanvragen. Ook is het belangrijk dat jij je laat inenten voor verschillende ziektes. Door verschillende maatregelen te nemen, kun je dit vooraf al voorkomen.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens je vlucht te maken met een vertraging, overboeking of een annulering, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels verloopt in drie eenvoudige stappen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de vluchtgegevens en jouw persoonlijke gegevens bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij handelen het af met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is afgehandeld, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Bij twijfel of je recht hebt op financiële compensatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding. Weten hoe je een claim kunt indienen? Via de volgende pagina lees je meer hoe het claimen werkt

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.