Ja, je kan op vakantie; rondreis in Azië

rondreis in Azië

In onze nieuwe blogserie willen wij graag reizigers bewust maken over het feit dat ze kunnen reizen naar het buitenland. In het artikel van vandaag bespreken we het volgende onderwerp: rondreis in Azië. Wil jij genieten van een andere cultuur of graag een verre reis maken? Lees dan het artikel over een rondreis in Azië.

Ja, je kan op vakantie en rondreizen door Azië

Het lijkt vrijwel onmogelijk om te reizen en zeker naar andere continenten buiten Europa. Toch zijn er verschillende landen die het mogelijk maken om te reizen. Dat kan bijvoorbeeld omdat de besmettingen in het land van bestemming laag zijn of het toerisme zorgt voor de grootste inkomsten waardoor het onmogelijk is om te sluiten. Een van die continenten waar het reizen onmogelijk lijkt is Azië. Toch kan je als reizigers ervoor kiezen om een rondreis te boeken binnen Azië. Er zijn namelijk verschillende landen die reizigers vanuit Nederland toelaten. Ondanks dat het aantal landen erg beperkt is, zijn er toch een aantal landen waar je kan genieten van de cultuur.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Wat moet je regelen voor een rondreis in Azië?

Azië is een groot continent met vele verschillende landen. Ieder land heeft zijn eigen regels en maatregelen. In sommige gebieden, zoals Zuid-Korea, is het mogelijk om te reizen, maar jij moet wel verplicht een aantal dagen in quarantaine die jij zelf moet betalen. In andere landen moet je eerst contact opnemen met een ambassade om te controleren of jij toegelaten kan worden in het land van bestemming binnen Azië. De negatieve covid-test is ook erg belangrijk. Op meerdere gebieden moet jij meermaals kunnen aantonen dat jij negatief getest bent op Corona. Ook moet jij in alle gevallen een reisverzekering afsluiten voor het geval dat het land op slot gaat of er een ander probleem ontstaat.

Rondreis in Azië: Thailand

rondreis in Azië

Één van de landen die soepeler is met de maatregelen is Thailand. Wil je een reis boeken naar Thailand en binnen dit gebied rondreizen? Dan moet jij met de Thaise ambassade contact opnemen of je binnen dit gebied mag reizen. Thailand staat bekend om de prachtige eilanden waar je ultiem kunt genieten van de rust. Wil je liever van een levendige stad genieten? Dan is Bangkok de perfecte optie voor jou om naartoe te reizen. Maar ook in de rustigere gebieden kan je heerlijk genieten van het verse eten. Thaise mensen staan bekend als beleefde mensen die jou graag willen helpen als je een vraag hebt over een locatie of de cultuur.

Rondreis in Azië: Verenigde Arabische Emiraten

rondreis in Azië

Wil je genieten van echte luxe? Dan is een rondreis door de Verenigde Arabische Emiraten een goede optie voor jou. De meeste bekende plek in dit gebied is Dubai, waar vele celebrities ook naartoe reizen. Dit is echter niet de enige plek waar je naartoe kunt reizen. Abu Dhabi is de andere bekende plek waar je ultiem kan genieten van de Arabische cultuur. Beide gebieden hebben verschillende soorten keukens waardoor je op een culinaire ontdekkingsreis kan. Je kan ervoor kiezen om te reizen binnen verschillende gebieden binnen de Verenigde Arabische Emiraten. Zo ervaar jij de ultieme ervaring en kan je genieten van een fijne vakantie.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.