Samenwerken met Claim Rebels, wat zijn de voordelen als coöperatie?

Dagelijks reizen veel luchtvaartpassagiers met het vliegtuig. Er wordt niet alleen particulier gevlogen maar ook veel zakelijk. Tijdens deze zakelijke vluchten staat er vaak meer op het spel als er een vertraging of annulering speelt vanwege geplande werkafspraken. Ben jij een grote organisatie of coöperatie en vliegen jouw medewerkers regelmatig naar het buitenland voor werkafspraken? Claim Rebels wil graag met jou de samenwerking aangaan om claims op vertraagde en geannuleerde vluchten te automatiseren. Weten hoe de samenwerking eruitziet? Lees de blog verder.

Wat doet Claim Rebels voor jou als coöperatie?

Claim Rebels wil voor jouw organisatie de zakelijke vluchtclaims uit handen nemen via ons boekingssysteem. Als jouw medewerkers regelmatig vliegen voor buitenlandse werkafspraken, hoeft de organisatie zelf geen claims meer in te dienen na een vertraging of annulering. Dit kan een hoop tijd schelen. Wij houden in de gaten of jouw medewerkers te maken hadden met een vertraging of annulering en dienen direct een claim is als daar sprake van was. Per claim kan een medewerker maximaal €600 aan compensatie ontvangen. Claim Rebels zoekt ook de vlieggeschiedenis van jouw medewerkers tot twee jaar terug uit. Als er in het verleden nog sprake was van een vertraging of annulering, zorgen wij ervoor dat ook deze claims worden ingediend. Een samenwerking is voor ons erg waardevol. Daarvoor werken wij met een commissie. Na elke succesvolle claim ontvangt jouw organisatie een extra commissie als bedankje.

Hoe gaan wij aan de slag voor jou?

Er zijn verschillende manieren hoe wij voor jou kunnen claimen. Als jouw bedrijf werkt met een boekingssysteem, kunnen wij dit voor jou overnemen en dit automatisch voor jou controleren. Werk jij niet met een systeem? Dan kan je bij ons de volledige lijst met vluchten aanleveren en gaan wij voor jou controleren of we kunnen claimen. Vanaf dit punt hoef jij als organisatie niks meer te doen. Wij regelen namelijk het traject van A tot Z met de desbetreffende reisorganisaties waar de vertraging of annulering heeft plaatsgevonden. Zodra de reisorganisatie overgaat tot uitbetaling van de compensaties, brengen wij een eerlijke vergoeding in rekening en ontvangt jouw organisatie de commissie.

Interesse om samen te werken als coöperatie?

Reizen jouw medewerkers niet met het vliegtuig? Geen probleem. Claim Rebels dient niet alleen claims in op vliegreizen, maar ook cruise-, trein- en busreizen. Wij van Claim Rebels zijn erg enthousiast om voor jouw organisatie aan de slag te gaan en te claimen waar jouw medewerkers volgens de wet recht op hebben. Heb jij ook interesse om samen te werken of wil je meer informatie opvragen? Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op voor een eventuele samenwerking. Meer lezen over het zakelijke claimproces? Dan kan via de volgende pagina.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.