Samenwerken met Claim Rebels, wat zijn de voordelen als ZZP’er?

Jaarlijks maken miljoenen mensen gebruik van de luchtvaart voor zowel particuliere als zakelijke redenen. Regelmatig vliegen ZZP’ers binnen en buiten Europa voor opdrachten. Sommige ZZP’ers hebben hier wekelijks mee te maken. Als zij een vertraging oplopen tijdens een vlucht, kan het voorkomen dat ze een belangrijke opdracht missen. Ben jij een ZZP’er die hier weleens mee te maken heeft? Claim Rebels wil graag met jou samenwerken om het claimproces van jou over te nemen. Weten hoe dit in zijn werking gaat? Lees de blog.

Wat doet Claim Rebels voor jou als ZZP’er?

Claim Rebels wil voor jou als ZZP’er het claimproces makkelijker maken. Als jij regelmatig vliegt voor opdrachten naar het buitenland en weleens een vertraging of annulering hebt, kan het veel tijd kosten om een claim hiervoor in te dienen. Wij willen het claimproces graag van jou overnemen. Vanaf dat moment hoef jij zelf geen claim meer in te dienen en hou je meer tijd om je te focussen op je werkzaamheden. Tijdens de samenwerking houden wij voor jou in de gaten of wij voor jou een claim kunnen indienen als jij te maken hebt gehad met een vertraging of annulering. Per claim kan je maximaal €600,- compensatie ontvangen. Ook duiken wij in jouw vlieggeschiedenis en zoeken wij uit of jij in de afgelopen twee jaar te maken had met een vertraging of annulering. Als ook hier sprake van is, dienen we daarvoor ook gelijk claims in.

Hoe gaan wij aan de slag voor jou?

Als jij werkt met een boekingssysteem, kunnen wij dit voor jou overnemen en dit automatisch voor jou controleren. Werk jij niet met een systeem? Dan kan je bij ons de volledige lijst met vluchten aanleveren en gaan wij voor jou controleren of we kunnen claimen. Vanaf dit punt hoef jij niks meer te doen. Wij regelen namelijk het traject van A tot Z met de desbetreffende reisorganisaties waar de vertraging of annulering heeft plaatsgevonden. Zodra de reisorganisatie overgaat tot uitbetaling van de compensaties, brengen wij een eerlijke vergoeding bij jou in rekening. Dit is hoe de samenwerking met ons eruit komt te zien.

Interesse om samen te werken als ZZP’er?

Ben jij een ZZP’er maar reis je niet met het vliegtuig? Dat is geen probleem. Claim Rebels dient niet alleen claims in op vliegreizen, maar ook cruise-, trein- en busreizen. Als jij hier mee te maken hebt kunnen wij zeker op deze manier een samenwerking met elkaar aangaan. Is de interesse bij jou gewekt of wil je meer informatie ontvangen? Laat hier je gegevens achter een wij nemen zo snel mogelijk contact voor je op voor een mogelijke samenwerking. Wij kijken uit naar een toekomstige samenwerking. Wil je eerst meer informatie lezen? Dan kan op de zakelijke claim pagina.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.