Stedentrip in de herfstvakantie van 2021

Stedentrip herfstvakantie 2021

Het is alweer bijna tijd voor een vakantie. In deze vakantie wil je natuurlijk ultiem genieten van rust en plezier. Nu kan je deze vakantie in ons land besteden, maar in het buitenland is dat natuurlijk nog leuker. In deze blog bespreken wij drie soorten steden voor een stedentrip. Wil je weten welke steden dit zijn en wat je echt moet zien? Lees dan de blog over een stedentrip in de herfstvakantie van 2021.

De herfstvakantie staat bijna alweer voor de deur

Over een aantal weken staat de herfstvakantie weer voor de deur. Vele mensen kijken uit naar deze periode omdat zij ultiem kunnen genieten van een weekje vrij. Vaak wordt er in deze periode nog een vakantie geboekt. Onder andere omdat het naseizoen iets goedkoper is, maar ook omdat zij goed kunnen rusten in het buitenland. In deze periode is een stedentrip echt een aanrader. Het weer is in het buitenland vaak relatief iets beter dan in Nederland, maar net iets te koud om op het strand te gaan liggen. Daarom is een stedentrip dan ook perfect voor de herfstvakantie van 2021.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

De eerste aanrader voor een stedentrip: Keulen

Wil je wel genieten van een buitenlandse vakantie, maar niet te ver van huis? Dan is Keulen een perfecte optie. Keulen ligt namelijk dicht bij de Nederlandse grens waardoor het makkelijker te bereiken is. Keulen is de vierde grootste stad van Duitsland waardoor er zeker ook te genieten valt van cultuur. Zo heb je het Keulse bier, Kölsch, wat je zeker geproefd moet hebben tijdens het bezoek. Maar ook valt er enorm veel te zien. In de stad zijn verschillende kerken, zoals de Sint-Kunibertkerk, Apostelenkerk, Grote Sint-Martinuskerk en nog meer. Ook heb je in Keulen de Colonius, een toren van 266 meter hoog. Dit is direct dan ook het hoogste gebouw van Keulen.

De tweede aanrader voor een stedentrip: Boedapest

Natuurlijk zijn er nog meer verschillende mogelijkheden dan reizen dicht bij huis. Zo kan je ervoor kiezen om iets verder te reizen met het vliegtuig naar Boedapest. Boedapest ligt in Hongarije en is dan ook direct de hoofdstad. De stad wordt gescheiden door een grote rivier en sinds 1873 zijn deze twee delen samengevoegd tot het huidige Boedapest. Een fascinerend gebouw van Boedapest is het Parlementsgebouw. Dit is dan ook direct één van de bezienswaardigheden die je moet zien. Wil je liever iets doen tijdens de vakantie? Neem dan een bezoekje in het grote badhuis en neem daar een duik. Maar ook kan je naar de mooiste mark in Europa waar je ultiem kunt winkelen.

De laatste aanrader voor een stedentrip: Milaan

Wil je liever naar het zuiden van Europa? Dan raden wij een bezoek aan om een bezoek te brengen aan Milaan. Milaan is DE modestad van Italië. Elk jaar wordt hier dan ook Milaan Fashion Week gehouden in het najaar. Milaan is daarnaast de tweede grootste stad van Italië. Als je van plan bent om te winkelen in de vakantie is Milaan ook nog eens perfect, gezien de verschillende winkels in de stad. De Italiaanse keuken is er ook één om ultiem van te genieten. Probeer dan ook bij lokale restaurants te eten om het beste kwaliteit eten te krijgen. Verder kan je ook nog een bezoekje brengen aan het stadion van FC Milaan. Natuurlijk zijn er nog meer verschillende steden om te bezoeken voor een stedentrip in de herfstvakantie van 2021.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.