Stedentrip naar: Málaga

Stedentrip naar: Málaga

Ben jij momenteel op zoek naar een bestemming voor een stedentrip? Dan ben jij op de juiste pagina. Vandaag bespreken wij een stedentrip naar het prachtige Málaga wat ligt in Spanje. Ook geven wij nog tips voor andere vakantiebestemmingen in Spanje. Wil je hier meer over lezen? Start dan nu direct met lezen.

Een stedentrip naar het prachtige Málaga

In onze vorige blogs hebben wij het al meerderdeel besproken, maar ook vandaag geven wij meer inspiratie voor een stedentrip. Een stedentripje is een heerlijk moment om even er tussenuit te gaan en een korte tijd te genieten in het buitenland. In deze editie hebben wij een bestemming gekozen die ligt in het heerlijke Spanje. Ondanks dat de stad een bekende is, is het niet de populairste. Desondanks is het echt een aanrader om het prachtige Málaga te bezoeken. Wij zullen meer vertellen over de geschiedenis, de bezienswaardigheden en eventuele andere plekjes om te bezoeken. Zo weet jij precies of deze stad een match is voor jou.

De geschiedenis van Málaga

Wie naar Málaga op vakantie gaat, zult zien dat de stad één is met veel cultuur. Dit komt omdat verschillende bevolkingsgroepen in Málaga hebben gewoond. Hierdoor staan er allerlei prachtige gebouwen in de stad. Ondanks dat de stad nu een populaire is, heeft het jaren lang bekend gestaan als de vieze havenstad. Inmiddels is dit imago volledig verdwenen, is de stad schoon en staat het bekend als één met moderne technologie. Daarvoor zijn er ook veel (internationale) bedrijven gevestigd in deze stad. Door al deze culturen in de stad zijn er genoeg prachtige plekjes om te bezoeken. Wij hebben speciaal voor jou een aantal uitgekozen.

Welke bezienswaardigheden moet je niet overslaan?

Zoals eerder genomen hebben er verschillende volkeren in Málaga gewoond waardoor er prachtige gebouwen te zien zijn. Denk bijvoorbeeld aan Alcazaba Málaga, Kathedraal van Málaga, Gibralfora of Teatro Romano. Naast deze prachtige gebouwen zijn er ook musea te bezoeken zoals Picasso museum in Málaga of Museo Automovilistco y de la Moda. De stad heeft een prachtige overdekte markt. Deze markt heet Atarazanas markt en is de grootste overdekte markt van Málaga. Je zult versteld staan van de prachtige architectuur in deze markt. Verder kan jij natuurlijk zelf de stad volledig ontdekken. Huur bijvoorbeeld een fiets en maak een tocht door de stad. Misschien vind jij wel een leuk plekje om een hapje te eten.

Andere plekjes om te bezoeken in Spanje

Spanje is voor vele Nederlanders een geliefde plek om de vakantie door te brengen. Het kan natuurlijk zo zijn dat Málaga voor jou geen match is. Dan is er nog geen reden om Spanje niet te bezoeken. Er zijn namelijk nog meer plekjes die je kunt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, Madrid, Sevilla of Valencia. Ook kun je de eilanden bezoeken zoals Mallorca of Ibiza. Op onze blog vind jij nog veel meer inspiratie voor een stedentrip naar Spanje. Besluit jij binnenkort een stedentrip te boeken naar Málaga? Dan wensen wij jou alvast een hele fijne vakantie toe in Spanje.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de vluchtgegevens bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.