Tips om meer kleding mee te nemen in je handbagage

Tips om meer kleding mee te nemen in je handbagage

Ga jij binnenkort op reis en wil je graag goedkoper een vakantie boeken. Dan komt vaak de mogelijkheid om enkel handbagage mee te nemen of een laag gewicht bagage. Dit wil zeggen dat jij als reiziger niet te veel kleding kan meenemen op de reis. Ben jij benieuwd hoe je toch meer kleding kunt meenemen in een klein koffertje? Lees dan de tips in deze blog verder.

Op reis met alleen een handbagage

Het boeken van een reis kan redelijk wat geld kosten. Zeker wanneer je ervoor kiest om een verre reis te maken. Binnen Europa heb je vaak de mogelijkheid om voor een goedkoop prijsje een stad te bezoeken, maar je mag vaak maar één stuk handbagage meenemen. Je kan ervoor kiezen om een grotere koffer bij te boeken. Toch is het ook te redden met een trolley die mee mag als handbagage. Er zijn verschillende soorten mogelijkheden om meer kleding mee te nemen in de handbagage.

Het goed indelen van jouw trolley

Als je ervoor kiest om te reizen met een trolley is het natuurlijk belangrijk om het koffertje goed in te delen. Er zijn meerdere manieren hoe jij meer kleding kunt meenemen in een klein koffertje. Een bekende techniek is door kleding op te rollen. Door de kleine rolletjes van kleding is er meer ruimte voor extra kledingstukken. Maar een andere handige manier is om kleding mee te nemen in verschillende zakken. Door de zakken komt de kleding niet door elkaar te liggen en is er uiteindelijk meer ruimte voor kleding. Hou er wel altijd rekening meer dat je schoenen ook nog in dit koffertje moeten passen.

Verschillende hacks die rondgaan op het platform TikTok

Het platform TikTok heeft in de afgelopen jaren een flinke groei gemaakt en mag zich nu dan ook één van de populaire kanalen noemen. TikTok staat voornamelijk bekend door de handige tips die worden geplaatst door makers. Zo ook zijn er verschillende hacks gepost als het aankomt op meer kleding meenemen op vakantie. Een eerste hack was door meerdere lagen kleding te dragen. Je kan bijvoorbeeld een topje over een T-shirt dragen. Ondanks dat deze hack wel werk, is het wel een vervelende opgave. Een andere hack die rondging op het platform was om een vliegtuig kussentje te vullen met kleding. Ook deze hack werkte waardoor er meer kleding gedragen kon worden op vakantie.

Kies kleding uit die je op meerdere manieren kunt stylen

Wil je toch op een makkelijkere manier meer kleding meenemen op vakantie? Dan kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om een grote koffer bij te boeken. Zeker wanneer je een lange periode op vakantie gaat is dit een aanrader. Maar wanneer je echt alleen een klein koffertje wilt nemen kan je ook nadenken over welke kledingstukken je uiteindelijk meeneemt. Een goede tip is dan ook om kledingstukken mee te nemen die je op meerdere manieren kunt dragen. Op die manier kan je er toch anders uitzien op vakantie met een minimale kofferinhoud. Natuurlijk kan je er ook altijd voor kiezen om op de bestemming zelf nog extra kleding bij te kopen. Dat is ook nog eens een leuk cadeautje voor jezelf.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de vluchtgegevens bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.