Top 5 plekken om naartoe te reizen in de Coronatijd. Lees het hier

Top 5 plekken reizen Coronatijd

Heb jij in het afgelopen jaar niet gereisd maar beginnen de reiskriebels wel weer te ontstaan? Of heb jij wel gereisd maar ben je op zoek naar extra plekjes waar je naartoe kan reizen? In dit artikel vertellen wij jou over de top 5 plekken om naartoe te reizen in de Coronatijd. Ben jij benieuwd welke plekken dit zijn? Lees dan snel verder.

1. Italië, Florence

De eerste plek van de top 5 plekken om naartoe te reizen in de Coronatijd.. Ben jij op zoek naar een prachtige locatie waar je naartoe kan reizen voor een stedentrip? Dan is Florence in Italië helemaal iets voor jou. De coronamaatregelen in dit land zijn niet al te streng waardoor jij als toerist het één en ander nog kan bezoeken. Florence is de hoofdstad van en gelijk de grootste stad in de regio Toscane. De architectuur en kunst is kenmerkend in dit gebied. Ook vind je in Florence de bekende Santa Maria del Fiore. Na een middag vol bezienswaardigheden, zijn er genoeg plekjes waar je heerlijk kan eten en drinken. Tot 18:00 kan je in Florence genieten van horeca op bijvoorbeeld een terrasje, na dit tijdstip kan je het heerlijke eten afhalen. Helaas zijn momenteel de musea en theaters gesloten.

2. Spanje, Zahara de los Atunes, Costa de la Luz

Zahara de los Atunes is een prachtig gebied wat zich ten zuiden van Spanje bevindt. Het gebied ligt tussen Los Caños de Meca en Tarifa. Wat het gebied zo bijzonder maakt , zijn de prachtige stranden die een ultiem zomer gevoel geven. Dit komt door de kleuren van de zee en het strand. Ook is dit gebied erg geliefd onder de windsurfers. Ben jij een windsurfer of staat dit op jouw lijstje om te leren? Dan is Zahara de los Atunes zeker een aanrader om te bezoeken. Per regio kunnen de Coronamaatregelen verschillen. In sommige gebieden in Spanje is de horeca namelijk open tot 21:30. Lees daarom voor vertrek goed in welke mogelijkheden er zijn in dit gebied.

Heb jij een van deze vakanties geboekt met één van deze locaties? Laat via de Claim Tracker jouw gegevens achter en wij houden voor jou in de gaten of er sprake is van vertraging.

3. Luxemburg, Klein Zwitserland

Ben jij een natuurliefhebber en ga jij graag in de bergen wandelen? Dan is Klein Zwitserland in Luxemburg de ideale plek voor jou om te bezoeken. Je kan in dit gebied niet alleen wandelen, maar ook bijvoorbeeld fietsen of rondrijden op scooters of motors. In dit gebied is er veel te zien zoals kleine watervallen, kleine rotsjes en zandsteenformaties. Een wandeling door dit gebied kan een magische gevoel geven en je ervaart ultieme rust. In Luxemburg zijn de restaurants open voor bezorg- en afhaalservice. Tevens zijn er diverse bezienswaardigheden open maar met verschillende maatregelen. In Luxemburg moet jij wel een minimale afstand houden van twee meter en in de aangewezen gebieden een mondkapje dragen.

4. Ierland, Dublin

Een andere optie voor een stedentrip is Dublin, wat zich bevindt in Ierland. Dublin staat voornamelijk bekend door het donkere biertje, Guinness. In elke kroeg serveren zij dit biertje met trots. In Dublin bevinden zich ook verschillende kantoren van grote namen. Denk bijvoorbeeld aan Google, Microsoft, LinkedIn en Paypal. De horecagelegenheden zijn geopend voor bezorg- en afhaalservice, de niet essentiële winkels zijn gesloten. Desondanks de maatregelen is een bezoekje aan Dublin het zeker waard. De stad heeft allerlei prachtige gebouwen en andere bezienswaardigheden waardoor je als toerist een leuke tijd zal hebben. De geschiedenis van Dublin is terug te zien in de stad en prachtig om te ontdekken als toerist.

5. Nederland, De Veluwe

Wil je toch liever binnen Nederland blijven maar er wel tussenuit? Dan hebben wij voor jou de perfecte locatie voor een leuke tijd weg binnen Nederland. De Veluwe is een prachtig gebied waar je helemaal tot rust kan komen, zeker als je in de stad woont. Onze laatste tip voor een reisje in de Coronatijd is de Veluwe. De Veluwe heeft een mooi gebied waar je uren lang kan genieten van de natuur. Rondom de Veluwe bevinden zich vakantieparken waar je kan verblijven met familie of vrienden. Ouderwetse spelletjesavonden zullen tijdens een vakantie in Nederland dan ook niet ontbreken. Helaas kan je in Nederland geen bezoek brengen aan de horeca, maar ook zij staan open voor bezorg- en afhaalservice. Dit waren alle 5 de top plekken om naartoe te reizen in de Coronatijd. Natuurlijk zijn er nog andere mogelijkheden om naartoe te reizen.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen. Meer lezen over hoe het werkt om een claim in te dienen? Dat kan op de volgende pagina.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.