Verschillende manieren hoe jij de vakantie kunt delen met jouw dierbaren

Verschillende manieren hoe jij de vakantie kunt delen met jouw dierbaren

Wat is nu leuker dan het delen van de reis met jouw vrienden of familie? Toch is het soms lastig om te bedenken hoe je precies deze reis gaat delen. In deze blog vertellen wij verschillende manieren hoe jij de reis kunt delen. Al de genoemde mogelijkheden zijn gratis en makkelijk in gebruik. Wil je er meer over lezen? Start nu direct.

Jouw vrienden en familie meenemen tijdens de reis

Op vakantie gaan is voor vele mensen een grote gebeurtenis waar je enorm naar uitkijkt. Daarvoor is het ook logisch om deze prachtige beelden te delen met jouw vrienden of familie. Toch kan het soms lastig zijn om te bedenken via welke manieren je dit wilt doen. Het sturen van persoonlijke berichten kan namelijk veel tijd in beslag nemen terwijl je ook op een makkelijkere manier de reis kunt delen. Wij delen vandaag verschillende manieren hoe jij de reis kunt vastleggen en familie of vrienden kunt meenemen tijdens de reis. Door de verschillende mogelijkheden kan jij een fijne manier vinden die bij jou past.

Het maken van vlogs

De eerste mogelijkheid om de vakantie te delen kan door middel van het maken van vlogs. Een groot voordeel is dat jij op het moment zelf je enkel moment kunt vastleggen op jouw telefoon of camera. In een vlog is het leuk om te praten en elementen uit te leggen, maar je kunt er ook voor kiezen om enkel met sfeerbeelden te werken. Nadat jij alle beelden heb vastgesteld kom je tot het moment dat je de vlog in elkaar zet. Ook hier kan je het zo leuk maken als je zelf wilt. Je kan er bijvoorbeeld een muziekje onder zetten of werken met effecten. Vervolgens is het tijd om de vlog te delen en kan je deze bijvoorbeeld plaatsen op YouTube. De vlog kan je openbaar plaatsen, maar ook privé en toegang door middel van een linkje.

Gebruik maken van de app Polarsteps

De tweede manier om jouw reis te delen kan via een app, namelijk Polarsteps. Polarsteps is onder reisliefhebbers een bekende app. In de kan je namelijk gebruik maken van verschillende functies. Zo deel jij precies in welke locaties jij bent geweest tijdens de reis. Deze locatie deel jij in het moment. Ook kan jij tijdens het delen van deze locatie foto’s delen. Zo zien jouw volgers precies welke plekjes je hebt bezocht. Als laatst kan je er nog voor kiezen om een stukje tekst te delen. Zo kan je bijvoorbeeld een feitje delen, informatie over de plek of jouw ervaring met de dag. Het gebruik van deze app is volledig gratis en je hoeft enkel de link van jouw reis te delen met jouw vrienden of familie.

Social media om jouw reis te delen

Een laatste manier om jouw familie en vrienden mee te nemen is door het delen op social media. Bij deze mogelijkheid kan je op verschillende manieren delen. Maak bijvoorbeeld een privé instagram pagina aan waar je familie de reis kunnen volgen. Een andere mogelijkheid is door het delen op het platform TikTok. Hier kan je korte video’s plaatsen die betrekking hebben op jouw reis. Ook bij TikTok kan je de video’s eerst in een conceptversie maken, deze later bewerken en ze uiteindelijk plaatsen op jouw pagina. Natuurlijk blijft Facebook een vertrouwde website waar je een album kunt aanmaken met alle foto’s en video’s voor jouw facebookvrienden om te bekijken. Er zijn genoeg mogelijkheden voor jouw om de prachtige reis vast te leggen.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de vluchtgegevens bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.