Was jij op een luchthaven aan het wachten op een vlucht van Level en was er sprake van een vertraging van minimaal drie uur? Hier lees jij precies welke vergoeding je kan krijgen voor deze vertraging. Claim Rebels dient graag een claim voor je in zodat jij deze vergoeding zonder enig probleem kan ontvangen. Weten of jij in aanmerking hiervoor komt? Lees dan snel verder. 

Ontvang een compensatie bij een belemmering

In Europa heb jij als luchtvaartpassagier verschillende rechten. Deze rechten zijn vastgelegd onder verschillende verordeningen. Heb jij te maken gehad met een vertraging, annulering of heb jij een vlucht gemist van Level? Dan heb jij volgens de Verordening 261/2004 recht op compensatie. Dit geldt niet alleen voor vluchten vanuit Nederland, maar ook vanuit elk punt in Europa heb jij recht op een compensatie volgens de Verordening 261/2004. Door deze Verordening heb jij als luchtvaartpassagier recht tot een maximale vergoeding van €600 per vertraagde-, geannuleerde- of gemiste vlucht. Als er sprake was van buitengewone omstandigheden, vervalt uw recht als luchtvaartpassagier om een compensatie te claimen. Bijvoorbeeld tijdens heftig weer of een noodlanding.

De verschillende compensaties die je kan ontvangen als Level vertraagd binnen Europa

Is de probleemvlucht van Level binnen Europa vertraagd? Bij minimaal drie uur vertraging mag je een claim indienen. Dit geldt ook als er sprake is van een annulering of overboeking. De vliegafstand speelt mee in wat voor soort compensatie jij uiteindelijk zal ontvangen. Hoe verder de vlucht, hoe hoger de compensatie. De verschillende bedragen die jij kan ontvangen als compensatie bij een minimale vertraging van drie uur zien er als volgt uit: 

  • € 250 compensatie bij een vertraagde vlucht tot 1500 km
  • € 400 compensatie bij een vertraagde vlucht van meer dan 1500 km

Je kan ook een compensatie ontvangen als je buiten Europa vliegt en daar sprake is van een vertraging. 

De verschillende compensaties die je kan ontvangen als Level vertraagd buiten Europa

Zou jij buiten Europa vliegen naar een Europees vliegveld en heeft Level daar de vlucht geannuleerd? Ook daarvoor mag jij een compensatie claimen. Het belangrijkste is dat de vlucht richting een Europees vliegveld gaat, dan weet je zeker dat je mag claimen. Ook hier spelen de afstanden van de vlucht een groter rol. Hoe verder de vliegafstand, hoe groter de vergoeding en dit geldt ook andersom. Hoe korter de vliegafstand, hoe langer de vergoeding. Bij een minimale vertraging van drie uur mag jij een claim indienen. Dit zijn de verschillende compensaties die je kan ontvangen als de vlucht is geannuleerd buiten Europa door Level: 

  • € 250 compensatie bij een vertraagde vlucht tot 1500 km
  • € 400 compensatie bij een vertraagde vlucht tussen 1500 km en 3500 km 
  • € 600 compensatie bij een vertraagde vlucht van meer dan 3500 km

Claim Rebels helpt jou met het indienen van een claim

Heb jij een vertraging, annulering of een vlucht gemist van Level? Claim Rebels helpt jou een claim in te dienen op deze vlucht. Jij kan tot maximaal €600 compensatie ontvangen als jij een vertraging had met Level. Wij komen op voor jouw rechten als luchtvaartpassagier. Twijfels of je mag claimen? Gewoon doen! Claim Rebels werkt met een no cure, no pay model. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een klein percentage. Dien gemakkelijk een claim in of neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wil je meer lezen over vluchtvertragingen? Lees dan meer op de volgende pagina.