Was jouw vlucht met United Airlines en is deze vertraagd? Bij een minimale vertraging van drie uur sta jij als luchtvaartpassagier in jouw recht om een compensatie te claimen. Wil jij weten of je recht hebt op een compensatie na een vertraagde vlucht? Vlucht vertraagd van United Airlines? Claim Rebels komt op voor jouw rechten en heeft dit volledig voor jou uitgezocht. 

Compensatie claimen bij een vertraging van een probleemvlucht van United Airlines

Op het moment dat jij een vlucht boekt, word jij een luchtvaartpassagier. Een luchtvaartpassagier heeft verschillende rechten wanneer zij vliegt. Dit geldt ook als er sprake is van een annulering, overboeking of vertraging. Om te voorkomen dat luchtvaartmaatschappijen hun vluchten steeds laten vertragen, is er een wet opgesteld. Alle rechten tijdens een moment vertraging heet de Verordening 216/2004. In deze verordening staat precies staat precies waar jij recht op hebt als de vlucht geannuleerd door de United Airlines. De afstand van de vlucht speelt mee in het bedrag van compensatie wat jij uiteindelijk zal krijgen. Belangrijk om te weten is dat er minimaal sprake moet zijn van drie uur vertraging. Als dit niet het geval is, kan je helaas geen claim indienen. 

De probleemvlucht van United Airlines is vertraagd binnen Europa 

Is de probleemvlucht van United Airlines binnen Europa vertraagd? Bij minimaal drie uur vertraging mag je een claim indienen. Dit geldt ook als er sprake is van een annulering of overboeking. De vliegafstand speelt mee in wat voor soort compensatie jij uiteindelijk zal ontvangen. Hoe verder de vlucht, hoe hoger de compensatie. De verschillende bedragen die jij kan ontvangen als compensatie bij een minimale vertraging van drie uur zien er als volgt uit: 

  • € 250 compensatie bij een vertraagde vlucht tot 1500 km
  • € 400 compensatie bij een vertraagde vlucht van meer dan 1500 km

Je kan ook een compensatie ontvangen als je buiten Europa vliegt en daar sprake is van een vertraging. 

De probleemvlucht van United Airlines is vertraagd buiten Europa 

Zou jij buiten Europa vliegen naar een Europees vliegveld en heeft United Airlines daar de vlucht geannuleerd? Ook daarvoor mag jij een compensatie claimen. Het belangrijkste is dat de vlucht richting een Europees vliegveld gaat, dan weet je zeker dat je mag claimen. Ook hier spelen de afstanden van de vlucht een groter rol. Hoe verder de vliegafstand, hoe groter de vergoeding en dit geldt ook andersom. Hoe korter de vliegafstand, hoe langer de vergoeding. Bij een minimale vertraging van drie uur mag jij een claim indienen. Dit zijn de verschillende compensaties die je kan ontvangen als de vlucht is geannuleerd buiten Europa door United Airlines: 

  • € 250 compensatie bij een vertraagde vlucht tot 1500 km
  • € 400 compensatie bij een vertraagde vlucht tussen 1500 km en 3500 km 
  • € 600 compensatie bij een vertraagde vlucht van meer dan 3500 km

Dien je claim in via Claim Rebels en ontvang een compensatie

Heb jij een vertraging, annulering of een vlucht gemist van United Airlines? Claim Rebels helpt jou een claim in te dienen op deze vlucht. Jij kan tot maximaal €600 compensatie ontvangen als jij een vertraging had met United Airlines. Wij komen op voor jouw rechten als luchtvaartpassagier. Twijfels of je mag claimen? Gewoon doen! Claim Rebels werkt met een no cure, no pay model. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een klein percentage. Dien gemakkelijk een claim in of neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wil je meer lezen over vluchtvertragingen? Lees hier meer over vluchtvertragingen.