Reisorganisaties overspoeld met vragen

Reisorganisaties overspoeld met vragen

“Mijn vliegticket is geannuleerd, wat nu?“ “Moet ik nog een aanbetaling voldoen?” “Kan ik de pakketreis zelf annuleren?” “Mag ik ook geld terug in plaats van een corona-voucher?” Wij merken dat luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties overspoeld worden met veelgestelde vragen over pakketreizen, vliegtickets en vouchers. Hierdoor ligt de werkdruk hoger, is de reactietijd veel langer en in enkele gevallen zijn ze zelfs onbereikbaar. 

Veelgestelde vragen 

Uiteraard wil je antwoord krijgen op je vragen maar wat nou als je geen gehoor krijgt bij de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij? Op de website van Claim Rebels hebben we een overzicht van veelgestelde vragen én antwoorden. BIjvoorbeeld “Krijg ik mijn geld terug als mijn reisaanbieder de pakketreis annuleert?” Het antwoord luidt ja. Als de reisaanbieder zelf de pakketreis annuleert, heb je recht op jouw geld terug. Mogelijk biedt de reisaanbieder je een voucher aan. Omdat er sprake is van overmacht hoeft de reisaanbieder andere kosten niet te vergoeden.

Om te weten wat je het beste kunt doen, adviseren wij om de vragen en antwoorden door te nemen voordat je de vragen neerlegt bij de reisorganisatie. Hierdoor hoeven zij minder tijd te besteden aan het beantwoorden van de vragen en kunnen zij meer tijd besteden aan het verwerken van de claims. Zo krijg jij sneller jouw geld terug.

Reisorganisaties

Voor welke reisorganisaties kan jij bij ons een claim indienen? Wij dienen onder anderen claims in bij Transavia, TUI, Sunweb, FOX Vakanties, Corendon, D-Reizen, KLM, TAP, Vakantiediscounter, Cheaptickets, Kras Reizen en en nog veel meer.  

Lees op onze pagina Jouw rechten uitgebreid wanneer jij precies recht hebt op welke vergoeding. En wist je dat je ook oude claims kan indienen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding. 

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.