Ja, je mag reizen: werken op een zonnige bestemming

werken-op-een-zonnige-bestemming

In onze nieuwe blogserie willen wij graag reizigers bewust maken over het feit dat ze kunnen reizen naar het buitenland. In het artikel van vandaag bespreken we het volgende onderwerp: het werken op een zonnige bestemming. Ben jij een ZZP’er of werk je veel vanaf je computer? Dan is dit artikel een interessant voor jou. Start gelijk met lezen en kom meer te weten over het werken op een zonnige locatie. Lees hier meer.

Ja, je mag echt reizen naar het buitenland

Voor veel reislustige mensen is de periode waar we ons momenteel in bevinden erg lastig. Door het reizen, het ontdekken van nieuwe plekjes en uit het ontmoeten van nieuwe mensen halen reislustige mensen veel energie. Dat lijkt haast niet mogelijk in deze periode, maar toch is dat niet helemaal waar. Het reisadvies zegt namelijk dat er tot 15 april niet naar je buitenland moet gaan. Was je van plan om een reis te boeken naar het buitenland? Dat is zeker nog mogelijk om te doen. Het is namelijk een opgesteld reisadvies vanuit de overheid, maar je bent niet verplicht om deze op te volgen. Hierdoor kan jij als reizigers toch nog een reis boeken naar het buitenland en genieten van een mooie vakantie.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Werken op een zonnige bestemming in het buitenland

Deze periode waar wij ons nu in bevinden kan zelfs een herontdekking zijn voor vele mensen. Ben jij een ZZP’er of werk je veel vanuit je computer? Dan werk jij waarschijnlijk veel thuis nu. Je hebt verschillende werk meetings via de computer, maar je hoeft niet aanwezig te zijn op kantoor. Als de mogelijkheid daar is, kan jij zelfs een reis boeken naar het buitenland en ervoor kiezen om vanuit die locatie te gaan werken. Dit is zeker een kans voor vele werkende mensen die benut kan worden. Er zijn vele gebieden waar je momenteel nog naartoe kan reizen en waar de maatregelen niet al te streng zijn. Zo kan je overdag lekker op het strand werken en in de avonden ook nog genieten van de locatie.

Voordelen van het werken op een andere bestemming

Het thuiswerken is voor vele werkende mensen al een hele verandering geweest, maar er zijn ook veel voordelen aan het werken op een zonnige bestemming. Bij beter weer is vaak de gemoedstoestand van een hoop mensen veel beter. Dit kan er ook voor zorgen dat jij meer plezier hebt in het werken of eventueel eerder klaar bent met werken. Daarnaast is het ook goed om nieuwe inzichten op te doen door middel van een nieuwe locatie. Constant aanwezig zijn in dezelfde ruimte kan ervoor zorgen dat jij inspiratie verliest in het werken. Het werken op een zonnige bestemming kan er dan ook voor zorgen dat jij nieuwe inzichten krijgt die je wellicht anders niet had gekregen.

Waar moet je op letten tijdens het boeken van de reis

Ben je overtuigd om te gaan werken op een zonnige locatie in het buitenland? Dan zijn er wel een aantal punten waar je op moet letten. Het belangrijkste is eigenlijk dat de organisatie waar je werkt geen problemen heeft met het werken in het buitenland. Ondanks dat een hoop organisaties hier waarschijnlijk geen probleem mee hebben, is het belangrijk om dit in de organisatie toch te controleren om misverstanden te voorkomen. Als dit is geregeld, moet jij voor vertrek een negatieve coronatest kunnen aantonen. Ook zijn er waarschijnlijk bepaalde andere zaken die je moet regelen, maar dit is afhankelijk per locatie. Wil je werken op Curaçao? Dan hebben wij voor jou deze zaken al uitgezocht. Lees het volgende artikel om te weten welke zaken dit zijn.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding. Wil je weten hoe het werkt om een claim in te dienen? Lees dan de volgende pagina door.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.