Zonnige bestemmingen in de winter, waar kan je naartoe reizen?

Zonnige bestemming in de winter

De koudere periode van Nederland nadert steeds meer. Wil jij het liefst deze kou tijdelijk ontsnappen? In dit artikel lees jij verschillende soorten zonnige gebieden voor in de winter. Wij bespreken verschillende locaties die jou inspiratie geven voor een heerlijke vakantie. Ben jij benieuwd welke zonnige bestemmingen in de winter heerlijk zijn op te bezoeken? Lees ons artikel nu direct.

De Nederlandse kou ontsnappen naar een zonnige bestemming

De koude periode van het jaar komt steeds dichterbij. Ondanks dat er genoeg mensen zijn die genieten van deze kou, is het ook volkomen begrijpelijk dat de voorkeur hier niet ligt. Ben jij iemand die geen fan is van deze kou? Dan kan je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om tijdelijk deze kou te ontsnappen. Tijdens onze winter, zijn er genoeg zonnige bestemmingen die je kunt bezoeken. In deze blog bespreken wij de volgende zonnige bestemmingen: Dominicaanse Republiek, Mexico, Caribisch Gebied en Kaapverdië. Natuurlijk zijn er nog andere zonnige bestemmingen waar jij kunt genieten van het heerlijke weer.

Wil jij meer lezen informatie over ons claimproces? Lees onze volgende pagina met extra informatie over het claimen via Claim Rebels

Zonnige bestemming in de winter: Dominicaanse Republiek

Om te starten met een prachtige locatie, bespreken wij als eerste de Dominicaanse Republiek. Het eiland ligt in Midden-Amerika en is onderdeel van het Caribisch gebied. Zelfs in de winterperiode kan je genieten van heerlijke temperaturen. Daarnaast is het eiland magisch en een echte aanrader voor een reis. Op het eiland is ook een hoop te zien en te beleven. Zo zijn er verschillende nationale parken, in totaal zijn dit er dertig. Maar ook zijn er verschillende stadjes die je moet zien. Denk bijvoorbeeld aan Santo Domingo, Las Galeras of Puerto Plata. Elke stad heeft zijn eigen prachtige architectuur waardoor je deze zeker moet bezoeken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om heerlijk te genieten op de verschillende stranden.

Zonnige bestemming in de winter: Mexico

De volgende locatie bevindt zich ook in Midden-Amerika, namelijk Mexico. In Mexico is het weer in de winter ook fantastisch waardoor je de kou ultiem kunt ontsnappen. Ook hier kan je ervoor kiezen om te genieten van de stranden, maar in Mexico valt er enorm veel te zien. Ondanks dat het Mexicaanse eten erg geliefd is binnen Europa, zal je natuurlijk in Mexico zelf het lekkerste eten. Ga daarom ook op zoek naar lokale restaurantjes. Hou jij van een iets meer actieve vakantie? Bezoek dan Paricutin, één van de vulkanen van Mexico. In dit gebied geniet je niet alleen van de natuur, maar ook kan je een wandelroute maken.

Zonnige bestemming in de winter: Caribisch Gebied

Net hebben we de Dominicaanse Republiek besproken, maar er zijn nog meer prachtige gebieden in het Caribische Gebied. Eén van die gebieden, en dan direct ook een heel bijzonder gebied, is Cuba. Cuba is een enorm interessant land. Dit komt omdat het gebied deels is afgesloten van de wereld. Er is op het eiland weinig tot geen verbinding, maar op sommige gebieden kan je wel gebruik maken van WIFI. Daardoor is een bezoek aan Cuba wel enorm bijzonder omdat je kan genieten van een periode zonder telefoon. Ook zijn er nog andere prachtige landen in het Caribisch Gebied, namelijk: Aruba, Bahama’s, Barbados, Dominica, Jamaica, Navassa, Sint-Maarten etc.

Zonnige bestemming in de winter: Kaapverdië

Onze laatste aanrader in dit artikel is het prachtige land Kaapverdië. Kaapverdië ligt, in tegenstelling tot alle andere gebieden, niet in Midden-Amerika. Het prachtige Kaapverdië ligt in Afrika. De temperaturen zijn in de winter ook heerlijk en daardoor onze laatste aanrader voor een zonnige bestemming. Kaapverdië. De meeste reizigers kiezen voor een vakantie naar Boa Vista of Sal. Hier zijn verschillende resorts te vinden. Maar er zijn nog genoeg andere locaties waar je uit kunt kiezen voor een vakantie, namelijk: Sal, Santiago, Maio, Santo Antao etc. Het eten op het eiland is enorm vers en in de lokale restaurants kan je hier dan ook van genieten samen met een drankje. Dit zijn onze zonnige bestemmingen de in de winter. Gelukkig zijn er nog meer verschillende locaties waar je uit kunt kiezen.

Hoe werkt het claimen via Claim Rebels?

Krijg jij tijdens het reizen te maken met een vertraging of een annulering dat niet met Corona te maken heeft, dan kan jij een claim indienen. Het claimen via Claim Rebels werkt heel eenvoudig. In totaal zijn er drie stappen die jij doorloopt om succesvol een claim in te dienen. Allereerst neem je contact met ons op als er sprake was van een vertraging, annulering of overboekte vlucht. Vervolgens lever jij de tickets en gegevens aan bij ons aan via het formulier. Vanaf dit moment hoef jij niets meer te doen. Wij nemen vervolgens contact op met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Als de claim succesvol is verwerkt, betaal jij ons een fee en wordt het bedrag op jouw rekening gestort. Jij betaalt ons alleen bij een succesvolle claim. Bij twijfel kan je altijd claimen.

Wist je dat je ook oude claims kan indienen voor zowel particuliere als zakelijke reizen? Heb jij in het verleden te maken gehad met vertragingen, annuleringen en overboekingen? Dien dan alsnog via deze link jouw claim in en wij zoeken uit of je recht hebt op een vergoeding.

Vind jij het ook belangrijk dat wij opkomen voor jouw rechten? Volg ons op social media, meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Share this post

Aanverwante blogs

Nieuwsbrief

Wij staan voor transparantie, rechtvaardigheid en efficientie. Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van zijn/haar rechten en weet wat voor diensten wij aanbieden en waarom. Wij bepalen niet de wet, maar wij helpen jou wel te krijgen waar je volgens de wet recht op hebt.